Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Εγκαινιάστηκε η 47η ΠΕΛ


Τα εγκαίνια της 47ης Εκθεσιακής περιόδου πραγματοποιήθηκαν  στη Λαμία.
Την  κορδέλα έκοψε ο περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς και μαζί του πλάι –πλάι  οι κ.Κοτρωνιάς και Στάϊκος ενώ απέφυγε τη συγκεκριμένη σκηνή ο α. υπουργός  Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας.
Στις ομιλίες τους τοσο ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΕΛ....
όσο και ο Περιφερειάρχης επισήμαναν την αναγκαιότητα συνέχισης λειτουργίας της Έκθεσης η οποία παρά τις οικονομικές δυσκολίες ,όπως είπε ο κ. Γρανίτσας φέτος έχει περισσότερες εμπορικές συμμετοχές από τα προηγούμενα χρόνια.
Επακολούθησε επίσκεψη των επισήμων στα περίπτερα των εκθετών.
 Μεγάλη ήταν η στήριξη που παρείχε η  Περιφέρεια Στερεάς  που κράτησε ένα ολόκληρο κτήριο ενώ το Επιμελητήριο Φθιώτιδας  αντίστοιχα είχε  κλείσει για τα μέλη του ένα ακόμη  στεγασμένο εκθεσιακό  κτήριο.
Διαφορετικά  ήταν σχεδόν βέβαιο ότι  φέτος δεν  θα μπορούσε να  οργανωθεί και να λειτουργήσει η Έκθεση Λαμίας παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της Γιάννης Γρανίτσας.
Στα περίπτερα αυτά μετείχαν χωρίς την καταβολή ενοικίου όσοι  έμποροι και επιχειρηματίες επιθυμούσαν και  ήταν αυτό ένα ισχυρό κίνητρο για την συμμετοχή τους.
Όσον αφορά στα εκτιθέμενα είδη κυριαρχούν τα γεωργικά μηχανήματα, αλλά ,και απλά εμπορικά προϊόντα ενώ έχουν δοθεί  επίσης δωρεάν χώροι  για να εκθέσουν τα προϊόντα που παράγουν μικρές τοπικές επιχειρήσεις και οικοτεχνίες που ασχολούνται με την παραγωγή τοπικών προϊόντων.
Όπως συνηθίζεται την βραδιά των εγκαινίων συρρέουν  χιλιάδες επισκεπτών, είναι η μοναδική βραδιά που η είσοδος είναι ελεύθερη.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου