Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας - Θ Ε Σ Π Ι Ε Ω Ν ΔΡΟΜΟΣ – ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ – ΘΕΣΠΙΕΣ 23 – 26 Μαΐου 2013


Ο Σύλλογός μας στηρίζει τον Α΄ Θεσπιέων δρόμο που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 – 26 Μαΐου με αφετηρία τις Θερμοπύλες ...
ακολουθώντας τη διαδρομή Ανάβρα, Μενδενίτσα, Ξυλικοί, Αμφίκλεια, Κ. Τιθορέα, Χαιρώνεια, Λιβαδειά, Αλίαρτο, Μαυρομάτι  και θα τερματίσει στις Θεσπιές.
Είναι μία πεζή πορεία του Σπαρταθλητή Χρήστου Τετριμίδα.
Παραθέτουμε την επιστολή που λάβαμε από τον ίδιο.
ΠΡΟΣ
κ.  Κόλλια  Λουκά
Πρόεδρο  Α..Σ.  Διονύσιος  Αμφίκλειας
Αξιότιμε  κ.  Πρόεδρε
Σε  συνέχεια  προφορικής επικοινωνίας που είχαμε  για τον  αγώνα ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΔΡΟΜΟΣ: Θερμοπύλες -Θεσπιές  σας γνωρίζω τα ακόλουθα:  
Ο αγώνας γίνεται προς τιμήν των 700 Θεσπιέων που πέσανε στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ. και εντάσσεται σε μια γενικότερη προσπάθεια που κάνω εδώ και δύο (2) χρόνια να βοηθήσω τον τόπο μου. (Θερμοπύλες)
Ήδη το 2011 και το 2012 πραγματοποίησα τον αγώνα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΠΟΡΕΙΑ» Θερμοπύλες Σπάρτη (πεζός), αγώνας ο οποίος θα γίνει και φέτος (Οκτώβριος 2013) με συμμετοχή πλέον και άλλων αθλητών.
Επίσης επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω ότι και οι δύο αγώνες έχουνε σκοπό, πέρα από την ελάχιστη απότιση φόρου τιμής σε όσους πολέμησαν στις Θερμοπύλες να αναδείξουν την δύναμη της ελληνικής ψυχής και να περάσουν ένα μήνυμα – στο βαθμό που είναι εφικτό, ότι αν έχουμε θέληση και επιμονή μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα. Αλλά και αν για διάφορους λόγους αποτύχουμε θα έχουμε τουλάχιστον την ικανοποίηση ότι παλέψαμε, ότι δεν καταθέσαμε τα όπλα.
Θέλω  να  σας  ευχαριστήσω   εσάς, το σύλλογό  σας καθώς και όποιον  άλλον σύλλογο  ή  φορέα της πόλης  σας  συνδράμει την  προσπάθειά μου.
Με σεβασμό

Ο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου