Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: H λασποβροχή έβαψε όλο το χιόνι του βουνού καφέ!


Με αέρα ξεκίνησε και σήμερα η μέρα αλλά γρήγορα μειώθηκε η έντασή του με αποτέλεσμα να ανοίξουν όλοι οι αναβατήρες που προβλέπονταν σε λειτουργία. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν κανονικά οι Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηνίοχος, Παν και Πυθία, στις 10:00 μπήκε και ο Ηρακλής ενώ στις 11:00 οι Οδυσσέας και Δίας.
Ο καιρός πέρα από τον αέρα είχε νεφώσεις και διαστήματα ασθενής βροχόπτωσης με λίγα...

προβλήματα ομίχλης στη Φτερόλακα. Στα χαρακτηριστικά της ημέρας η λασποβροχή από την Αφρική που έβαψε όλο το χιόνι του βουνού καφέ!
Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες παίδων-κορασίδων που διοργάνωσε η ΕΟΧ και ο ΕΟΣ Αθηνών στην πίστα Ηνίοχος της Φτερόλακας (δείτε σχετική φωτογραφία).
 
Από σήμερα το βράδυ θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας και περιμένουμε κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις ενώ το βοριαδάκι που θα φυσάει τις επόμενες μέρες θα βοηθήσει στο να κρατηθεί το χιόνι σε καλή κατάσταση.
 
Σας γνωστοποιούμε ότι το ΧΚΠ θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου. Από κει και πέρα και ανάλογα την κατάσταση θα αποφασιστεί η περεταίρω λειτουργία του, τουλάχιστον για τα 2 ή 3 επόμενα σαββατοκύριακα!
 




 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Το ωράριο λειτουργίας του ΧΚΠ αλλάζει και μέχρι το τέλος της σαιζόν θα είναι από τις 08:00 μέχρι τις 15:00 για χιονοδρομία με τελευταία κάθοδο της τηλεκαμπίνας στις 16:00. Το ωράριο τροποποιείται ώστε να λειτουργεί το χιονοδρομικό με καλύτερη ποιότητα χιονιού στις πίστες.
 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα λειτούργησαν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Παν, Πυθία, baby-2
και
οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Σαχάρα, Περιφερειακή, Παν και Πυθία.



Αύριο θα λειτουργήσουν  
καιρού επιτρέποντος
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, baby-2
και
οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Σαχάρα, Περιφερειακή, Παν και Πυθία.


ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα
είχαμε νεφώσεις με διαστήματα βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι ήταν μέτριοι-ισχυροί ΝΑ και η θερμοκρασία κυμαινόταν από +3˚ C έως +8°C.
Για αύριο προβλέπονται
νεφώσεις, μέτριοι Β άνεμοι και θερμοκρασία από  +2˚ C έως +5°C.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου