Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μίνι καλοκαίρι τη Μεγάλη Εβδομάδα


Δεκαπενταύγουστο θα θυμίζει σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, ο καιρός αφού ο υδράργυρος θα «χτυπήσει» ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ το...
καλοκαιράκι θα συνεχιστεί μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι για... παραλία: μάλιστα, ο υδράργυρος την Μεγάλη Τετάρτη θα «πιάσει» και τους 32 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους. Λίγα συννεφάκια στα ορεινά θα «επισκιάσουν» την καλοκαιρία την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η θερμοκρασία θα πέσει.

Αναλυτικά, για σήμερα η πρόγνωση:

Αττική: λιακάδα, άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 - 4 μποφόρ και θερμοκρασία μεταξύ 10 και 28 βαθμών Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: αίθριος καιρός, με νότιους ανέμους έως 4 μποφόρ και ο υδράργυρος από 11 μέχρι 29 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη: αραιές νεφώσεις το πρωί, άνεμοι 3 και βαθμιαία τοπικά νότιοι 4 μποφόρ, θερμοκρασία από 9 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λιακάδα, νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 μποφόρ, θερμοκρασία από 11 έως 28 βαθμούς.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αίθριος και μόνο νωρίς το πρωί θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία μεταξύ 9 και 29 βαθμών.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος καιρός, άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι, νοτιάδες μεταβλητοί 3 και στα βόρεια νότιοι τοπικά 4 μποφόρ, θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου