Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Στο πλευρό των κατοίκων της Ιερισσού το Άγιο Όρος


Τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στηρίζει το Άγιο Όρος, ζητώντας μάλιστα... την άμεση απελευθέρωση των δύο προφυλακισμένων κατοίκων της Ιερισσού για τον εμπρησμό στις Σκουριές.

Χθες Δευτέρα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας», ο πατέρας Νικόδημος εμφανίστηκε στη συνέλευση των συντονιστικών επιτροπών και μίλησε ως εκπρόσωπος της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους. Ήταν η πρώτη φορά που εκπρόσωπος του Αγίου Όρους εμφανίζεται σε συνέλευση για την εξόρυξη στις Σκουριές και η πρώτη φορά που η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους παίρνει θέση στο θέμα.

Ο π. Νικόδημος ανακοίνωσε στη συνέλευση ότι μεταβαίνει άμεσα στην Αθήνα και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για να του επιδώσει επιστολή της Ιεράς Επιστασίας, με την οποία ζητείται η άμεση απελευθέρωση των δύο προφυλακισμένων στις φυλακές Διαβατών για τον εμπρησμό στις Σκουριές τον περασμένο Φεβρουάριο και στην οποία η απόφαση της προφυλάκισης χαρακτηρίζεται «όχι δικαστική, αλλά τρομοκρατική και πολιτική».

Στην επιστολή, η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους εγγυάται για το ήθος των δύο συλληφθέντων, τους οποίους οι μοναχοί γνωρίζουν καθώς έχουν εργαστεί στον Άθω, και υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για άτομα υπεράνω υποψίας.

Επίσης, ανέφερε ότι οι μοναχοί θα αντιδράσουν φανερά και σφόδρα. Ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι δεν υπάρχει περίπτωση καμία Ιερά Μονή του Αγίου Όρους να παραχωρήσει, πουλήσει, διαθέσει ή επιτρέψει απαλλοτρίωση δασικής έκτασης που της ανήκει στο δάσος των Σκουριών για να χτιστεί φράγμα από την «Ελληνικός Χρυσός», σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας.


Πηγή: RAMNOUSIA 

29 σχόλια:

  1. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΑΜΑΡΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ?
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!
    ΜΩΡΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΜΕΝΕΙΙΙΙΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΙΙΙΙΙΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΘΕΟΣ ,ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......
    ΙΣΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ ,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ....
    Ν.ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ... ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ... ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΣΥ ...ΑΓΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΣΟΥ?) ΤΟΥ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ....ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΥΠΑΜΑΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΙΟΣ... Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΠΗΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΑ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ 10:05...Ζούμε σε μια κατάσταση ψευδή. Μια ζωή βουτηγμένη στο ψέμα. Δυστυχώς όμως το ψέμα ως τρόπο ζωής το επιλέξαμε εμείς, μόνο εμείς. Η σπατάλη της ενέργειάς μας να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε γύρω μας ένα σύμπαν – ή σκηνικό αν προτιμάτε - που δεν υπάρχει μας εξαντλεί. Μας μειώνει αυτή η καταβολή της προσπάθειας και τα ελαττωμένο αυτό προϊόν δεν είναι άμεσα υπολογίσιμο.

    Μας δίνονται όμως πολλά σημάδια για να το αντιληφθούμε, αλλά έχουμε συνηθίσει να ζούμε με αυτά και τα αγνοούμε. Το άγχος που καθημερινά μας συντροφεύει σαν άσπονδος φίλος είναι παρόν για να μας χτυπήσει το καμπανάκι της εσφαλμένης τάσης και ροπής μας.

    Το άγχος μας προβάλει και μας σωματοποιεί την στρεβλότητα που εμφανίζεται κόντρα στην πηγαία μας φύση. Η τάση αυτή δεν μπορεί να είναι διαφορετική για τον καθένα μας αλλά κοινή. Είναι η τάση προς το καλό, προς το αληθινό, το αγνό. Το ασυνείδητο στέλνει συνεχόμενα κύματα άγχους όταν διαβλέπει δράση κόντρα στο ατομικό, και σε συνέχεια σε ομαδικό επίπεδο, καλό και ωφέλιμο. Ο άνθρωπος ενδόμυχα και σε υπολανθάνουσα κατάσταση βιώνει όταν κάποια από τις πράξεις του αντιβαίνει προς το συνολικό καλό. Όταν ο άνθρωπος επιλέγει τον εαυτό και πως αυτός θα είναι, επιλέγει όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά για όλη την ανθρωπότητα. Ενδόμυχα το αισθάνεται πως όλα είναι συγκοινωνούντα στην πλάση.

    Το ανθρώπινο είδος επαίρεται γι αυτό που το ξεχωρίζει από το ζωικό βασίλειο. Η λογική είναι αυτή που μας κάνει να διαφέρουμε από τα υπόλοιπα όντα της γης. Από την άλλη πλευρά δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε και την ωφελιμιστική τάση του ανθρώπου. Δηλαδή κύριος στόχος από τα μόρια που μας απαρτίζουν μέχρι την σύνταξή τους σε ανθρώπινο ον είναι το όφελος. Μάλιστα από το επίπεδο των μορίων παρατηρούμε ότι αυτή η ωφελιμιστική τάση πραγματώνεται από την προσπάθεια για την καταβολή της ελάχιστης απαιτούμενης ενέργειας προς την επίτευξη του μέγιστου τελικού επιθυμητού αποτελέσματος. Την ωφελιμιστική τάση του ανθρώπου θα ήταν σφάλμα μας αν την κατακρίναμε. Είναι καθολικό φυσικό φαινόμενο η τάση του να κερδίζεις τα μέγιστα καταβάλλοντας λιγότερο κόπο.

    Όπως προείπαμε, ο άνθρωπος είναι λογικός και ωφελιμιστής. Άρα δια μέσω αυτών των δύο ιδιοτήτων θα μπορούσαμε να στοχαστούμε πάνω στο ψέμα. Θα έπρεπε παρατηρώντας την τωρινή κατάσταση αλλά και το παρελθόν μας να δούμε πόσο ωφέλιμη ήταν η σπατάλη ενέργειας για την πλάση ψευδών καταστάσεων. Βγήκε το ανθρώπινο είδος κερδισμένο ζώντας μέσα στην αναλήθεια; Βγήκαμε εμείς προσωπικά κερδισμένοι λέγοντας ψέματα στους γύρω μας άλλα και στους ίδιους μας τους εαυτούς; Σπαταλήσαμε και συνεχίζουμε να σπαταλάμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργούμε γύρω μας ένα παραμύθι, μια ιστορία, το δικό μας σενάριο σκηνοθετημένο από εμάς. Ας αναρωτηθούμε μέσα από όλη αυτή την διαδικασία κερδίσαμε προσωπική γαλήνη, ήρθαμε πιο κοντά και ειλικρινά στον συνάνθρωπο μας, μειώθηκε η κοινωνική ανισομέρεια, μειώθηκε η πείνα, μειώθηκαν οι πόλεμοι, μειώθηκε ο πόνος του ανθρώπου εν γένει; Ας το δούμε και ας το ζυγίσουμε ωφελιμιστικά, κερδοσκοπικά. Τόσα δώσαμε στο ψέμα, τι κερδίσαμε; Αφού η ανθρώπινη ιστορία δείχνει ξεκάθαρα πως η ανθρωπότητα δεν ωφελήθηκε τίποτα από το ψέμα, ας βρει χώρο η λογική να κάνει το ζύγι και να αποφασίσει αν υπάρχει σκοπιμότητα στην συνέχεια του ψεύδους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ? ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ !18 Απριλίου 2013 στις 8:23 μ.μ.


    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ....ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ*
    ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ?
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ??ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ?



    Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν πας να σε δει κανενας γιατρος; που κοιμασαι το βραδυ και βλεπεις στον υπνο σου τον σαμαρα και τον καθε σαμαρα! κανε καμια δουλεια ρε... ολο με εσενα και τα πολιτικα σου παιχνιδια θα ασχολουμαστε; ολα τα κοματοσκυλα εδω περα εχουν μαζευτει... για αυτο μπηκε αυτη η χωρα μεσα! ψευτοτσαμπουκαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και το τι κανει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα... δεν θα σου δωσει λογαριασμο εσενα! δικηγορο δεν ειχαμε... δικηγορο αποκτησαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΛΙ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ...19 Απριλίου 2013 στις 12:56 π.μ.

    ΠΑΛΙ ΤΟ... ΓΑΡΓΑΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ?
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΕΙΟ?
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΡΕ ..* ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΕ * ΤΟ ΘΕΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΡΧΟΝΤΑΙ.
    Υ.Γ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.ΒΓΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΡΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ; ΕΓΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ... ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ... ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ... ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε μπαγασουλάκο γιατι αποφεύγεις να απαντήσεις στον 12.56
    Γιατι προσπαθείς να κρυφτείς ...επιμελώς (νομίζεις?)
    Καλά κάνουν και αντιστέκονται οι κατοικοι της Ιερισσού με την συμπαράσταση και των μοναχών του Αγίου Όρους για τα μεταλεία στις Σκουριές?
    Ποιά είναι η αποψή σου για το λατομείο στη Σουβάλα?
    Αποκαλύψου τώρα ...Δηλαδή τι να αποκαλυφθείς που κάνεις μπάμ από μακρυά.....

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ*Καλά εσυ δεν έλεγες κατά καιρούς και με πολλά ψευδώνυμα μάλιστα(ανάλογα με τα φεγγάρια δηλαδή) οτι δεν θα ξαναγράψεις ποτέ σε αυτό το μπλόγκ?





    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΡΕ...4:25 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο 12:56 ΚΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΙ...! ΛΟΛΙΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ... ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΝΕΙΣ... ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ. ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΗΠΟ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ... ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΣ ΜΑ ΡΕ 4:25, 12:56, 8:23 ΚΑΙ 10:05... ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΦΛΕΒΕΣ; ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ... ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ... ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 17/4(,5,14 μμ )ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ,--ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ''ΘΕΟΥ''--,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,,ΝΟΜΙΖΩ..--
    --ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ--,ΑΛΛΑ ΤΑ ''ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ'' ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ...
    ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ...,ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ,ΟΧΙ ΜΕ ''ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ''

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ,,ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ,,,ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 11:15 (17-4-2013) ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ... ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΘΩΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 1:22 (23-4-2013) ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ! ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ν. ΣΤΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟ. ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ... ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ... ΕΤΣΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ23 Απριλίου 2013 στις 9:23 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ 9.04 ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ (ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ)ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ? Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ .
    Ο Διαχειριστής τπυ ΄΄ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ... ΑΝ ΣΚΕΦΤΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕΤΑ, ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΠΕΛΟ... ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ!!!!!!
      ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΔΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ.
      ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΔΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ .....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ!
      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ BLOG ..... ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ !!!!!!!!
      ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ....ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ!
      ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
  26. καποιοι εχουν πολλα νευρα. εχουν λογο; να ενημερωσω τον διαχειριστη του μπλοκ οτι η γνωμη του ειναι σεβαστη αλλα ο οποιοσδηποτε μπορει να πει τα πραγματα με το ονομα τους, εχει δεν εχει ονομα αυτος. εχει καθε δικαιωμα. οταν μπαινουν καποιοι και διαβαζουν κατι σε ενα μπλοκ και το παρακολουθουν συνεχεια δινουν αξια στο μπλοκ και ανεβαζουν την επισκεψιμοτητα του, οτι καλυτερο για το μπλοκ. το καθε μπλοκ θα πρεπει να δεχεται την κριτικη αυτων που γραφουν σε αυτο, ειναι δεν ειναι καλη για αυτο. εαν βεβαια ο διαχειριστης κρινει οτι πρεπει καποιο σχολιο να διαγραφει τοτε μπορει να το διαγραψει. τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες και διχνουν αδυναμιες και συμφεροντα ισως, μιλαω γενικα. ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΣΟΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ LEXOTANIL... ΟΥΤΕ ΚΟΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ... ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΣΚΙΑΖΟΥΝ. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ 3:25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή