Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τελευταία μέρα συνεχούς λειτουργίας του ΧΚ Παρνασσού - Σημερινή φωτοενημέρωση

Εξαιρετική μέρα με καλής ποιότητας χιόνι ...
τουλάχιστον μέχρι τις 12:30 ενώ στα ψηλότερα σημεία του ΧΚΠ η ποιότητα κρατήθηκε σε καλά επίπεδα ακόμη και μέχρι τις 13:30!
Σε πολύ καλή κατάσταση και οι πίστες Σαχάρα και Περιφερειακή με άφθονο και ποιοτικό χιόνι, επίσης τα λούκια από Ηρακλή προς Περιφερειακή βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα επισκεφθείτε!
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα συνεχούς λειτουργίας του ΧΚΠ, κατόπιν θα λειτουργήσει τα επόμενα 2 σαββατοκύριακα του Απρίλη 20,21 και 27,28 καθώς και από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και το Μεγάλο Σάββατο 2,3 και 4 Μαΐου.
Το βουνό είναι γεμάτο χιόνι και σας προσκαλεί να το γνωρίσετε καλύτερα απολαμβάνοντας ανοιξιάτικη χιονοδρομία με ευκολία (χωρίς παγωνιές και ουρές) και οικονομία (15€ εισιτήριο χιονοδρομίας).

 
Απολαύστε Βάκχο και Αφροδίτη στις τελευταίες τους μέρες στο βουνό!
Με δεδομένη την εγκατάσταση του νέου αναβατήρα (τύπου combi) Αφροδίτη-Βάκχος σας προσκαλούμε να έρθετε στο βουνό για μια αποχαιρετιστήρια βόλτα με τους παλαιούς αναβατήρες!  Χαρείτε τους, φωτογραφείστε τους, δεν θα τους ξαναδείτε!!!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα  θα λειτουργήσουν  
καιρού επιτρέποντος
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, baby-2
και
οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Βάκχος, Τηλέμαχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Σαχάρα και Περιφερειακή.

Σημερινή φωτοενημέρωση












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου