Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ερωτηματικό η συμμετοχή του Αστέρα Ιτέας στα μπαράζ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Αστέρα Ιτέας. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄ Φωκίδας αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα και η διοίκηση σκέφτεται το ενδεχόμενο....
να μην δηλώσει συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδο στη νέα Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι μαθητές και θα είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσουν την ομάδα σε όλα τα ματς. Ακόμη υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Παράλληλα ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Χλεμπογιάννης, έχει μείνει εντελώς μόνος του. Όπως μας είπε ο ίδιος, αυτός, ο προπονητής και οι παίκτες ενδιαφέρονται μόνο για την ομάδα. Τόνισε ότι δεν υπάρχει στήριξη από τους τοπικούς φορείς, παρά μόνο από την εταιρεία S&B.

Η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ λήγει την Παρασκευή 26 Απριλίου και είναι ακόμη άγνωστο τι θα γίνει με τον Αστέρα Ιτέας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Φωκίδας θα αγωνιστεί στον 8ο όμιλο των μπαράζ και θα συναντήσει σωματεία με αρκετές συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια στη Γ΄ Εθνική. Τον ΠΑΣ Πρέβεζα, το Ναυπακτιακό Αστέρα και τον πρωταθλητή του νομού Άρτας, όπου τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου έχει η Αναγέννηση.

Τις επόμενες ημέρες ο Αστέρας Ιτέας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Φωκικό (25/4, 17:00) και τον Οπούντιο Μαρτίνου (27/4, 17:00). Τη Μ.Πέμπτη (2/5, 17:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την  Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα.

ΠΗΓΗ : starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου