Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πανηγυρικό κλείσιμο του ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ το σαββατοκύριακο!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθε η δυσάρεστη ώρα για το φινάλε της σεζόν. Οι εποχές αλλάζουν, η άνοιξη βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μισό της και μυρίζει καλοκαίρι! Οι θερμοκρασίες έχουν...
ανεβεί για τα καλά με αποτέλεσμα η χιονοδρομία (παρά του ότι έχει ακόμη χιόνι πολύ) να μη μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια. Έτσι με αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει το ΧΚΠ τη Μεγάλη εβδομάδα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να ανεβείτε στο βουνό αυτό το σαββατοκύριακο για ένα πανηγυρικό κλείσιμο της σεζόν!

Μια σεζόν που σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται πολύ καλή, με πολύ χιόνι και μεγάλη προσέλευση κόσμου κι ας μας τα χάλαγε ο καιρός σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο!
Ελάτε επίσης να αποχαιρετίσετε τους αναβατήρες Αφροδίτη και Βάκχο, που θα αντικατασταθούν. Βλέπετε, το βουνό μας ο Παρνασσός, σύντομα αλλάζει! Και αλλάζει πολύ, με την πρώτη φάση να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με την αντικατάσταση των αναβατήρων Αφροδίτη, Βάκχος, Δίας και την εγκατάσταση νέου αναβατήρα στην περιοχή της Σαχάρας.
Αλλά δε σταματάμε εκεί. Μόλις χθες μπήκε στην τελική ευθεία και ο διαγωνισμός για τη δεύτερη φάση του εκσυγχρονισμού του ΧΚΠ με το άνοιγμα των προσφορών για την ανάδειξη του νέου μειοδότη. Η δεύτερη φάση αφορά την αντικατάσταση των αναβατήρων Ήρα, Ηνίοχος και Ερμής.
Μέσα στην επόμενη τριετία το βουνό θα έχει ανανεωθεί και εκσυγχρονιστεί σε τέτοιο βαθμό που θα έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια της χώρας μας και θα αναζητεί μια θέση ανάμεσα στην ελίτ της νοτιανατολικής Ευρώπης!
Μέσα σε μια εποχή μιζέριας και βαθειάς κρίσης ο Παρνασσός βρίσκει τη δύναμη, εκσυγχρονίζεται και προετοιμάζεται για ένα λαμπρό μέλλον!

Το ΧΚΠ αισθάνεται την υποχρέωση να  ευχαριστήσει όλες τις φίλες και φίλους, χιονοδρόμους ή επισκέπτες που μας τίμησαν φέτος με την παρουσία τους στο βουνό!

Το σαββατοκύριακο θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Περικλής, Ηρακλής και Βάκχος.
Και οι πίστες: Περικλής, Αίολος, Διηάνειρα, Βάκχος και Τηλέμαχος.

Διαβάστε τις εντυπώσεις των χιονοδρόμων για το ΧΚΠ μέσα από το φόρουμ του snowclub στη διεύθυνση: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=15303&st=2160

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου