Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ποιοι φοιτητές και πώς μπορούν να κάνουν μετεγγραφή

Νομοθετική Ρύθμιση ΥΠΑΙΘΠΑ για τη μεταφορά θέσεων επιτυχόντων στις Πανελλαδικές 2011-2012 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και τις 26 Απριλίου θα μπορούν οι φοιτητές που ....
ενδιαφέρονται για μετεγγραφή να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους και δεν θα έχουν τη δυνατότητα τροποποίησης ή ανάκλησης της αίτησης, αφού την έχουν υποβάλει.
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς θέσης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2011-2012.
Η μεταφορά της θέσης πραγματοποιείται μόνο από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο ή από ΤΕΙ σε ΤΕΙ διαφορετικής πόλης, αντίστοιχης Σχολής ή Τμήματος.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης:
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι επιτυχόντες που είχαν εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μετά τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις (Μάιος-Ιούνιος 2012) και των οποίων το κατά κεφαλήν οικογενειακό εισόδημα, δεν υπερβαίνει τις 7.500 ευρώ ή τις 15.000 ευρώ για Ειδικές κατηγορίες που προβλέπονται στο άρθρο 34 παρ 19α (Ν. 4115/2013).
Η διαδικασία υποβολής της αίτησης μεταφοράς έχει ως εξής:
Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Για την ηλεκτρονική αίτηση, ο υποψήφιος που επιθυμεί τη μεταφορά της θέσης επιτυχίας του, προσέρχεται σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επιδεικνύοντας το Δελτίο Αστυνομικής του Ταυτότητας /Διαβατήριο (ταυτοποίηση), προκειμένου να δημιουργήσει Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας.
Με τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας και τον 8-ψηφίο Κωδικό Πανελληνίων Εξετάσεων υποβάλλεται η αίτηση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠΑΙΘΠΑ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013.
Οι ενδιαφερόμενοι, μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, δεν θα έχουν δυνατότητα τροποποίησης ή ανάκλησης της αίτησης.
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου