Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ: Ανακοίνωση Προέδρων&Συμβούλων Τοπικών-Δημοτικών Κοινοτήτων για τα σκουπίδια


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
 Κάτω Τιθορέα  2.4.2013
Στις 1.4.2013 αντιπροσωπεία από τους προέδρους και τους συμβούλους των δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας, επέδωσε στον ...
Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας έγγραφη αναφορά που αφορά στην συνεχιζόμενη άρνηση του Δημάρχου κ. Ντούρου, να προβεί στην αποκομιδή των σκουπιδιών σε όλο τον δήμο, παρά την έγγραφη και  ρητή διαβεβαίωση του ιδίου προς την Εισαγγελική Αρχή ότι θα το έπραττε από την 7.3.2013.
          Η ενέργεια αυτή ανάγκασε τον Δήμαρχο να πραγματοποιήσει σήμερα μερική και επιλεκτική αποκομιδή των απορριμμάτων, προσπαθώντας να δημιουργήσει ¨άλλοθι¨ και  κυρίως για να αποφύγει τις συνέπειες.
          Καλούμε τον κ. Δήμαρχο για άλλη μια φορά να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να σταματήσει να παίζει με την υγεία των δημοτών μας, να δώσει εντολή στην υπηρεσία καθαριότητος ώστε να απαλλαγούν οι κάτοικοι από τα απορρίμματα  που απειλούν την υγεία τους .
          Τέλος προειδοποιούμε τον κ. Δήμαρχο ότι στην περίπτωση που συνεχίσει το ίδιο εκβιαστικό του παιχνίδι θα υπάρξει δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων .
 Από την αντιπροσωπεία
Προέδρων και Συμβούλων των Δ & Τ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου