Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ


Μια τέτοια είδηση, όπως ή παρακάτω, θα προσμέναμε να διαβάσουμε κάποτε και για την δικιά μας περιοχή.
Αλλά αποδεικνύεται ότι οι τοπικοί μας παράγοντες.... είναι υποδεέστεροι κατά πολύ αυτών, της κωμόπολης της Πελοποννήσου .
 Φαίνεται πως οι τοπικοί μας άρχοντες δεν είναι αντάξιοι του ονόματος των Δελφών, που έχουμε την τιμή εμείς να κατοικούμε.
Ε.Δ.Π
Ευχαριστούμε τον φίλο του Συλλόγου μας για την αποστολή ενός ακόμη άρθρου.
-----------------------------------------------------------------------
Λιμάνι αφετηρίας κάνει το Κατάκολο η Costa Crociere
Μπορεί να λέγονται πολλά, όμως στην πορεία τα δεδομένα ανατρέπονται δημιουργώντας νέες προοπτικές.Ο λόγος για το λιμάνι στο Κατάκολο που ενώ πριν λίγο η φημολογία περί ξεπουλήματος κυριαρχούσε, τελικά σύμφωνα με νέες εξελίξεις διεκδικεί να γίνει λιμάνι αφετηρίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ilialive.gr διαφημιστικές καταχωρήσεις της Costa Crociere στις Κυριακάτικες εφημερίδες, «αποκάλυψαν» πως η εταιρία που φέρνει χρόνια τώρα τα περισσότερα πλοία της στο Κατάκολο, το κάνει αφετηρία κρουαζιέρας.
Συγκεκριμένα, δύο ταξίδια της εταιρίας θα έχουν ως λιμάνι αφετηρίας το Κατάκολο. Σύμφωνα με την διαφημιστική καμπάνια, στις 27 Μαΐου και τις 6 Ιουνίου, θα ξεκινήσει από το επίνειο του Πύργου και της Ολυμπίας 9ήμερη κρουαζιέρα με προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα και τερματισμό τον Πειραιά.
Πρόκειται για μια νέα κρουαζιέρα με το πολυτελές Costa Deliziosa και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα των αποτελεσμάτων της άρσης του cabotage. Βέβαια αν το συγκεκριμένο δρομολόγιο φανεί ελκυστικό για τους τουρίστες και έχει απήχηση τότε θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση και θα επαναληφθεί.
Η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από το Κατάκολο για Μύκονο, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Κωνστάτζα, Οδησσό, Γιάλτα και τελικό προορισμό τον Πειραιά. Το κόστος για τις εννέα ημέρες ξεκινά από τα 599 ευρώ πλέον λιμενικών φόρων, αεροπορικών εισιτηρίων και μεταφορών προς το λιμάνι και τα παιδιά είναι δωρεάν.
Να σημειώσουμε πως με αυτή την κίνηση, το λιμάνι μπαίνει στη λίστα με άλλα ελληνικά λιμάνια που γίνονται λιμάνια αφετηρίας όπως ο Πειραιάς και το Ηράκλειο.
Πηγή άρθρουwww.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου