Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΦΩΚΙΔΑ… Τι ήρθαν να μας πουν;


Εμείς ζούμε σε άλλη χώρα
Πάνω από όλα είναι η σωτηρία της χώρας, όπως επαναλαμβανόταν διαρκώς στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι ...από στελέχη της ΝΔ με τον Βουλευτή Ημαθίας κον Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κονσόλα, την Βουλευτή Φωκίδας κα Ασπασία Μανδρέκα, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ./ Υπεύθυνο Ετεροδημοτών κο Χρόνη Ινιωτάκη και τον Τομεάρχη Φωκίδας της Ν.Δ. κο Θεόφιλο Καραχάλιο.
Τα στελέχη της ΝΔ εξορμούν τις τελευταίες μέρες σε όλη την ελληνική περιφέρεια, καθώς με κεντρική γραμμή επιχειρούν στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και εν όψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, να εκτονώσουν τις αντιδράσεις.
Ρεπορτάζ από τη συνέντευξη τύπου της ΝΔ θα φιλοξενήσουμε στο επόμενο φύλλο μας.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ το συμπέρασμα της συνέντευξης τύπου είναι ότι πάμε καλά. Έχουμε γεμίσει αισιοδοξία, κυοφορούμε την ανάπτυξη (αλλά μην το δένεται κόμπο μπορεί να είναι ανεμογκάστρια) και γενικότερα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση οικονομική από ότι το Σεπτέμβριο του 2012, όπως σαφώς αναφέρθηκε. Αυτά ως χώρα, διότι ως πολίτες εμείς βιώνουμε μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Όχι μόνο δεν είμαστε καλύτερα οικονομικά, αλλά είμαστε δραματικά χειρότερα. Βέβαια, ο καθένας μπορεί να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο, αυτό είναι προσωπική υπόθεση. Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε ότι φταίνε τα κακά μέσα ενημέρωσης που σηκώνουν τους τόνους κατά μιας πολιτικής που μας έχει φτωχύνει όλους. Δυστυχώς, είτε αρέσει, είτε ενοχλεί, τα μέσα ενημέρωσης περιγράφουν καταστάσεις που οι ίδιοι οι πολιτικοί δημιουργούν. Δεν ψηφίζουν τα μνημόνια τα μέσα ενημέρωσης, ούτε είναι αυτά που αφήνουν τους καρκινοπαθείς χωρίς φάρμακα.
ΠΗΓΗ: www.orafok.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑ 15,6 %ΤΟ 2009.
    Η ΝΔ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΣΤΑΤ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ!
    Γ.Ν.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή