Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

4ος Πανελλήνιος Ορεινός Αγώνας τρεξίματος “ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ” - ΄΄Μονοπάτι του Εφιάλτη΄΄


Πέρασαν τις 200 οι εγγραφές για τον 4ο Πανελλήνιο Ορεινό Αγώνα τρεξίματος 
“ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ” 16 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις Θερμοπύλες, στο γνωστό στους ορειβάτες και ως «Μονοπάτι του Εφιάλτη».
Η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε...
να παρατείνει μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου την κατάθεση του ποσού των 10 ευρώ της συμμετοχής, ακόμα και των εγγραφών, για να δοθεί η δυνατότητα σε όσους έκαναν εγγραφή το Σαββατοκύριακο να κάνουν την κατάθεση, αλλά και σε όσους το αμέλησαν.
Να θυμίσουμε ότι τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων «ΤΡΑΧΙΝΑ» Φθιώτιδας με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Θερμοπυλών και με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών.
Τους σταθμούς θα στελεχώσουν με εθελοντές μέλη τους: ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Λαμίας, ο Σύλλογος Γυναικών Λουτρών Υπάτης, ο Ορειβατικός, Ποδηλατικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΡΟΒΟΜΑΣΤΟΡΕΣ», οι Ποδηλάτες Λαμίας και η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας. Επίσης στην υποστήριξη του αγώνα συμμετέχουν η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομών και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών.
Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή και για τον αγώνα θα βρείτε στο ιστολόγιο του συλλόγου http://trahina-runners.blogspot.com και στο http://anopaia-atrapos.blogspot.com
Η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα


Γκέκας Στέλιος: τηλ: 6948005317
e-mail: steliosgkekas@gmail.com
Πρατίλας Λουκάς: τηλ: 6932271106
e-mail: pratilasl@yahoo.gr
Σταμέλλος Στέφανος: τηλ: 6977261256
e-mail: sstamell@otenet.gr
Σώπινκο Αντώνης: τηλ: 6932352546
e-mail: swpinko@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου