Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Έπιασαν τον 22χρονο που πήδηξε τη μάντρα του αστυνομικού μεγάρου

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να συλλάβουν τον 22χρονο, που το απόγευμα της Δευτέρας....
δραπέτευσε από το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, πηδώντας σαν αίλουρος πάνω από την μάντρα ύψους δυο μέτρων.
"Ηταν θέμα τιμής για εμάς...", είπε στο LR, αξιωματικός της Α.Δ. Φθιώτιδας
- Χειροπέδες και στα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης


Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, αλλά και για όλους τους συναδέλφους τους, ήταν θέμα τιμής να συλλάβουν τον δραπέτη, όπως είπε στο LamiaReport αξιωματικός της Α.Δ. Φθιώτιδας.

Ένας λόγος παραπάνω ήταν διότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι είχαν την ευθύνη και τεθήκαν σε διαθεσιμότητα, ήταν κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους, έχοντας προσφέρει πάρα πολλά στην ΕΛ.ΑΣ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όλοι οι συνάδελφοί τους για 24 ώρες ήταν στο πόδι υπερβάλλοντας εαυτό για να εντοπίσουν τον κρατούμενο που απέδρασε.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι αστυνομικοί από τους οποίους απέδρασε, ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να τον συλλάβουν.

Πιο συγκεκριμένα μετά από επίμονες προσπάθειες και έρευνες τον εντόπισαν κρυμμένο σε ένα ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή της Ανθήλης και τον συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο τελευταίο 24ωρο έχουν συλληφθεί ακόμη και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Πρόκειται για τρεις Αλβανούς που από κοινού με τον 22χρονο κατηγορούνται για σωρεία κλοπών, αλλά και για ληστεία.

Επίσης συνελήφθη και ένας επαγγελματίας από την Ανθήλη Λαμίας, με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος, ο οποίος φέρεται ότι πήρε από τους Αλβανούς ένα κλεμμένο laptop.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος δραπέτης και ένα ακόμη μέλος της σπείρας τα τελευταία χρόνια έμενε στην περιοχή της Ανθήλης και γι αυτό οι έρευνες των αστυνομικών είχαν επικεντρωθεί στην συγκεκριμένη περιοχή.  

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου