Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Συνελήφθησαν δύο (2) ανήλικοι ROMA, για ληστεία σε βάρος 16χρονου μαθητή λυκείου στη Λαμία

Συνελήφθησαν επίσης οι μητέρες των ανωτέρω, για την παραμέληση της εποπτείας τους
Συνελήφθησαν, χθες (28-04-2013) το βράδυ στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας...
δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 13 και 14 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, μαθητή λυκείου.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δύο ανήλικοι δράστες αιφνιδίασαν τον 16χρονο, την ώρα που εκείνος βάδιζε πεζός προς την οικία του και με απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας και παράλληλα εξυβρίζοντας τον, τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό του. Ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και άμεσα διενεργήθηκαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα χθες το βράδυ οι δύο δράστες να εντοπιστούν και να προσαχθούν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.
Οι δύο ανήλικοι αναγνωρίστηκαν από τον 16χρονο, ως οι δράστες της σε βάρος του ληστείας και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το κόσμημα που είχαν αφαιρέσει και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
Επιπλέον οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν την 34χρονη μητέρα του 14χρονου και την 31χρονη μητέρα του 13χρονου, οι οποίες κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου