Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η επιλογή της εβδομάδας: Fabrica De Vino


Ήταν Παρασκευή θυμάμαι, όταν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πάω μια βραδινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Τα πρώτα τηλέφωνα είχανε ήδη πέσει και το μόνο που έμενε ήταν το μέρος το οποίο θα επιλέγαμε. Είχαμε βαρεθεί η αλήθεια είναι...
όλα εκείνα τα συνηθισμένα εναλλακτικά στέκια δίχως ταυτότητα και δίχως προσωπικό ύφος και στυλ. Στο τραπέζι έπεσε και η δική μου πρόταση για το wine bar « Fabrica De Vino» η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή καθώς όλοι είχαμε διάθεση για ένα ποτήρι λευκό κρασί. 


To « Fabrica de Vino» βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, αριθμός 3. Κλείνει σχεδόν 2 χρόνια λειτουργίας, επιτυχώς θα έλεγα καθώς συνεχώς μας μαγεύει ευχάριστα τόσο με τις οινολογικές όσο και με τις γαστρονομικές εκπλήξεις του.

Eίναι μαγαζί που δύσκολα το πιάνει το μάτι σου καθότι βρίσκεται μέσα σε στενό. Αλλά  αυτή  θα έλεγα πως είναι και η μαγεία του. Μικρό σε πλάτος, όμορφο, εναλλακτικό μαγαζί, με φωτεινή ευδιάκριτη επιγραφή που σε κερδίζει αμέσως.

Να, είναι σαν να σε τραβάει κάτι και σε κάνει να θες να το εξερευνήσεις αμέσως. Μπαίνοντας στο χώρο και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά του μαγαζιού θα δείς πληθώρα κρασιών, που περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Στο βάθος θα δεις την μικρή κουζίνα του μαγαζιού η οποία σε ταξιδεύει αμέσως με της μυρωδιές της.

Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να βρούμε τραπέζι, μιας και από νωρίς η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη. Εντύπωση προκαλούν τα τραπέζια του μαγαζιού με την ξύλινη επένδυση ενώ μεγαλύτερη εντύπωση μας προκάλεσε ο μικρός και ιδιαίτερος θα ήθελα να προσθέσω χώρος που βρίσκεται στο βάθος του. Χώρος με λίγα τραπέζια, όμορφα διακοσμημένος με παλιά αντικείμενα, πίνακες και αντίκες που σε παραπέμπει σε κάποιο παλαιό αρχοντικό σπίτι. Τόσο ζεστός και ταυτόχρονα τόσο άμεσος χώρος.

Όσο για το προσωπικό του μαγαζιού, τι μπορώ να πω. Ευγενικό και πρόθυμο να μας βοηθήσει στην επιλογή του κρασιού. Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο  διαπιστώνεις πως οι τιμές σε εκπλήσσουν ευχάριστα τόσο για τα κρασιά όσο και για τα μικρογεύματα-tapas που μπορείς να γευτείς. Ο σερβιτόρος μας εξέπληξε θετικά όταν μας ρώτησε αν επιθυμούσαμε να προμηθευτούμε κάποιο κρασί από το μαγαζί και να το πάρουμε μαζί φεύγοντας. Σπάνιο και πρωτοποριακό για wine bar θα έλεγα να έχεις την δυνατότητα να αγοράζεις επί τόπου το κρασί της αρεσκείας σου.


Eμείς σαν γνήσιοι πάντα πότες, επιλέξαμε να παραγγείλουμε το ποτήρι των 150ml (Αξίζει να σημειωθεί πως το μαγαζί διαθέτει και ποτήρι των 70ml για τους λιγότερο τολμηρούς πότες). Δυσκολευτήκαμε πολύ η αλήθεια είναι στην επιλογή του κρασιού καθώς οι ετικέτες είναι πολλές και τα διλήμματα επίσης μεγάλα.
Διαβάζοντας εκτενέστερα τον κατάλογο, το μάτι μου έπεσε σε κάποιες ποικιλίες κρασιών οι οποίες από όσο γνωρίζω είναι δυσεύρετες. Βλέπε Μούχταρο, Μαύρο Καλαβρύτικο, Σιδερίτης, Βουδόματο καθώς και σε κάποιους έλληνες παραγωγούς που σπάνια θα συναντήσεις σε κάποιο συνηθισμένο wine bar. Όσον αφορά τα μικρογεύματα και τα tapas προτείνω ανεπιφύλακτα την ποικιλία με τα λουκάνικα η οποία θα σε κερδίσει με την πρώτη φορά που θα τα δοκιμάσεις.

Συνεχίζοντας την υπέροχη βραδιά μας στη «Fabrica de Vino» και ήδη πίνοντας το δεύτερο κρασί μας παρατηρούσαμε πως οι θαμώνες του μαγαζιού κατευθύνονταν προς το κάτω μέρος του μαγαζιού το οποίο δεν είχαμε προλάβει να εξερευνήσουμε ακόμη. Δεν χάσαμε την ευκαιρία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχαμε προσεγγίσει τον χώρο. Η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό για να τον περιγράψω είναι Μυσταγωγία. Γύρω σου ξύλινα κυλινδρικά τραπέζια, παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες, κρασιά στοιβαγμένα με πολύ δημιουργικό θα έλεγα τρόπο σε γυάλινες ντουλάπες «κεντημένες» με ξύλο, ενώ όλος ο χώρος χτισμένος από πέτρα. Ένα σύγχρονο κελάρι μέσα στην καρδιά της Αθήνας. Σκέτη μαγεία. Θαρρούσες πως βρισκόσουν σε κάποιο κάστρο. Θαρρούσες πως δεν ήσουν από δω πως ήσουν από έναν άλλο κόσμο.


Η Μυρτώ και ο Δαμιανός ήταν εκείνοι που θα μας κρατούσαν συντροφιά εκείνο το βράδυ. Παραγγείλαμε και τρίτο κρασί, είναι που το σήκωνε το κλίμα. Υπό τον ήχο του Θανάση Παπακωνσταντίνου, της Μελίνας Κανά, του Σωκράτη Μάλαμα καθώς και άλλων τραγουδοποιών ταξιδέψαμε μαζί τους και ήπιαμε ευχάριστά το κρασί μας. Γίναμε θα έλεγα μια παρέα τόσο με τα παιδιά όσο και με τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού. Τόσες σκέψεις και τόσα συναισθήματα. Και να σκεφτείτε πως όλα αυτά εκχυλίστηκαν ένα τυχαίο βράδυ Παρασκευής.
Ναι αυτή ήταν λοιπόν η «Fabrica de Vino». Ένα wine bar διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ένα wine bar όπου σέβεται τον πελάτη και πρωτίστως τον κάνει να νιώθει άνετα και οικεία. Όσο για εκείνη την νύχτα… Μονάχα αυτό έχω να πω: Τη νύχτα οι τοίχοι της πόλης μιλάνε για ανθρώπους που δεν είναι από δω, που έρχονται από αλλού, από μια άλλη νύχτα…
Της Έφης Θάνου, 3/3/2013
ΠΗΓΗ: www.all4fun.gr

38 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ - 7:56 MM/ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ /ΈΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ / ΕΧΟΥΝ ΓΡΨΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ/ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ/ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

      Διαγραφή
    2. ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΟΥΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΗΣΕΙ............
      ΑΚΟΥ ΥΘΙΚΟΣ ΜΕ Υ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ / ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΈΓΡΑΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.............

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013- 7:56.

      Διαγραφή
  2. ΥΘΙΚΟΣ* ΝΕΑ ΥΘΙ ? ΝΕΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ?? ΝΕΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ???.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΗΣΟΥΝΑ.Ο ΦΘΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΠΟΤΕ....ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΕΖΗΣΕΣ.ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΣΤΗΝ FABRICA DE VINO KAI OXI "FAMBRIKA DE VINO"!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ FABRICA DE VINO ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΤΕ "FABRICA DE VINO IN THE SAND" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ CABANA.EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Ανώνυμος 7:56μ.μ ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος με το συγκεκριμένο μαγαζί; Kαι επιτέλους μια ζωή κρίνουμε τους άλλους και όχι τους εαυτούς μας. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλό ας το κάνει τότε χωρίς να μιλάει για τους άλλους όταν δεν χρησιμοποιεί και επιχειρήματα για να τεκμηριώσει την άποψη του.Tουλάχιστον να μη κρυβόμαστε πίσω από από την ανωνυμία μας.Να τανε η ζήλια ψώρρα βασικά.Kαληνύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ανώνυμε 1:04.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ /ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ............

      Διαγραφή
    2. ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ - ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ "ΚΟΙΜΑΣΑΙ"............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...ΥΘΙΚΕ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!
    ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ
    ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτη η αλεπου φιλε μου θα πρεπει να επισκεπτεται πολυ συχνα την περσια και να προσεχει μονο οταν περναει απο την κορινθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 8:35 (10-3-2013)... ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
    2. ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ: ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ; ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΛΠ; ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ... ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!

      Διαγραφή
  12. αυτο μας ελειπε τωρα... να μας πουν καποιοι οτι ζηλευουμε αυτα τα μαγαζια. πες μας λιγο 8:35 τι θα κερδισει ενας νεος ανθρωπος αν παει σε ενα τετοιο μαγαζι; θα αυξησει την φυσικη του κατασταση; ...και μην μου πεις για να ξεσκασει, υπαρχουν πολλοι πιο καλυτεροι τροποι για να ξεσκασει. πες μας τι θα χασει αν δεν παει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ... ΤΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ; ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ... ΓΙΑΤΙ; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα κρασια μας μαρανανε... εδω δεν ξερουμε που χρωσταμε και πως θα επιβιωσουμε, θα καθησουμε να ασχολουμαστε με τα κρασαδικα και τα μπαρακια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυο κρασάκια την ημέρα την κατάθλιψη την κάνει πέρα...............

      Διαγραφή
    2. βλεπω οτι καποιοι γινανε γιατροι... μπραβοοοο!

      Διαγραφή
  15. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΖΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΡΑΣΑΔΙΚΟ", ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. RE DEN MAS PARATANE KAI AYTOI KAI TO MAGAZI TOYS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΦΑΜΡΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώτον είναι αστείο να μιλάνε ορισμένοι όταν οι ίδιοι από το πρωί μέχρι το βράδυ ξημεροβραδιάζονται στην πλατεία του χωριού και το μόνο που κάνουν είναι να πίνουν. Δεύτερον αν κρίνω από τους γονείς τα παιδιά εκτός από γυμναστική χρειάζονται και δάσκαλο ορθογραφίας.Μάθετε πρώτα την ελληνική γλώσσα και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για τα μπαράκια και τα κρασάδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχουν και ορισμενοι που δεν πινουν ουτε αλκοολ ουτε και κατι αλλο... ουτε ξημεροβραδιαζονται στην πλατεια του χωριου! υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που γραφουν με ορθογραφικα λαθη αλλα λενε πολλες αληθειες...!

      Διαγραφή
  19. Προς Ανώνυμος24 Μαρτίου 2013 - 12:11 π.μ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ, ΤΑ FACEBOOK KAI THN YΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΙΤ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΟΥΒΑΛΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ... ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟ FACEBOOK! ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ... ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ... Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ...; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ...! ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  20. ΠΩΠΩ ΤΣΟΥΞΙΜΟ....! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΩΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡ!!! ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΕ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 09:26... ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ... ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕΣ! ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ, ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. NIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!
    Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ (ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΗΝΙ ΑΛΙΘΥΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ........ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ... ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΣΚΑΜΠΟ Κ ΟΧΙ ΚΑΡΕΚΛΑ... ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΙΣΩΣ............... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή