Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αντώνη πάρε Depon για να αντέξεις!

Αντώνη εσύ που όπως λες πρώτος πονάς, για αυτό που συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία (αυτό είπες το Σάββατο στην πολιτική επιτροπή του μαγαζιού σου), βέβαια δεν κάθεσαι ουρά στα συσσίτια, ούτε σε...
κυνηγά η εφορία από τους φόρους που βάζεις, αλλά λέμε τώρα και καμία χαζομάρα να περνά η ώρα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις φοβερές σου διαπραγματεύσεις με την τροικα, με τους συναδέλφους σου στο ΔΝΤ και στην Γερμανία.

Ξέρουμε ότι πονάς γιατί σκέφτεσαι όλους τους ανέργους, τους άστεγους, ακόμη και αυτούς που έχουν κρεμαστεί από τα χρέη, αλλά πάρε κανα depon, γιατί τωρα που θα διαπραγματευτείς με την τροικα πρέπει να είσαι ατάραχος και ψύχραιμος και να σκεφτείς το εθνικό συμφέρον, να προστατεύσεις τη χώρα, όπως έκανες πάντα.

Όπως τότε που μαγείρεψες το θρυλικό 1993, όπως τότε που καθόσουν και κοίταγες το ταβάνι, για το καλό της πατρίδας, εσύ και η παρέα σου.

Αντώνη, δεν μας απασχολεί που διόρισες τη μισή Καλαμάτα στο μουσείο Ακρόπολης, ούτε ότι γέμισες τη Συγγρού με αργομισθίες με την άλλη μισή Καλαμάτα, ούτε που άνοιξες τα σύνορα και γέμισες την Ελλάδα με Αλβανούς, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι σήμερα έβαλες μυαλό, και επιτέλους άρχισες να σκέφτεσαι και το βασικότερο πονάς. Πονάς για εμάς.

Αντώνη, νομίζω πως σε 200 χρόνια θα ζητηθεί η αγιοποίησή σου. Τότε η εκκλησία θα αναλάβει να αποκαταστήσει την ιστορία και τους στριμμένους που λένε πως η Γερμανία σε κρατά από παντού και σε έχει ως εργαλείο για την εξαθλίωση του πληθυσμού και των περιουσιών του. Ξέρεις για να μπορεί να μας αγοράζει φτηνά.

Αντώνη μετά από 200 χρόνια, που θα είσαι ο Άγιος που κατάγεται από την Μεσσηνία αλλά γεννήθηκε και μένει στην Κηφισιά, τότε θα αναγνωριστεί ο πόνος που είχες για την καταλυτική συμμετοχή σου στην παράδοση της πατρίδας μας στους ξένους τραπεζίτες.

Αντώνη, μη σταματάς να πονάς!

Καλή επιτυχία στις διαπραγματεύσεις.

Όλοι εμείς οι κατεχόμενοι, είμαστε μαζί σου!!

Σημείωση:
Αντώνη μην ψάξεις για άλλο φάρμακο πέρα του depon, γιατί έχει αποσυρθεί λόγω κόστους από τα ράφια.

Κάτοικος της γερμανο-μπανανίας
Αναγνώστης
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου