Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Οι μεγαλοκαταθέτες της λίστας Λαγκάρντ

Στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης η λίστα Λαγκάρντ και περιλαμβάνει όλα τα ονόματα και το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στους λογαριασμούς τους.

Πρώτο στον κατάλογο, εμφανίζεται το όνομα «PANTELI MARIA» με ποσό...

ύψους 562.896.546 δολάρια.  Ακολουθεί το όνομα «Levis Solomon» με ποσό 557.938.829 δολάρια και το «Sapountzi (Sapountsis) Pinelopi (Penelope) με 108.586.482 δολάρια ενώ η πρώτη τετράδα κλείνει με τον «Mionis Sampy (Sabby) (Saby) με 80.619.625 δολάρια.

Να σημειωθεί ότι τα πρωτα 79 ονόματα εμφανίζουν ποσά άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ 451 εμφανίζουν ποσά άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η λίστα που παρέδωσε το ΣΔΟΕ αποτελεί προϊόν της επεξεργασίας στην οποία προέβη επί των ηλεκτρονικών αρχείων που περιλαμβάνει το δεύτερο CD που απέστειλαν τον περασμένο Δεκέμβριο οι γαλλικές αρχές στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών. Αν και η επεξεργασία αυτή έγινε με βάση και τα στοιχεία που ζητήθηκαν από τις τράπεζες, σημειώνεται ότι στο συνοδευτικό του ΣΔΟΕ καταγράφεται σωρεία αρνητικών παρατηρήσεων για την απροθυμία του τραπεζικού τομέα να συνδράμει στο έργο των ελεγκτικών αρχών.








































































Σε λίγο περισσότερα... 

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου