Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ασύλληπτη τραγωδία: Δύο φοιτητές νεκροί από μαγκάλι – Τρεις φίλοι τους σε κώμα


Οι δύο από τους τρεις φοιτητές που επέζησαν, νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η τραγωδία συνέβη όταν τα πέντε μέλη της παρέας θέλησαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Κίνηση που αποδείχθηκε μοιραία...



Σύμφωνα με το onlarissa.gr, όλοι οι φοιτητές βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα, στη συνοικία της Φιλιππούπολης, επί της οδού Παπαζαχαρίου. Το σπίτι νοίκιαζαν οι δύο φοιτητές ενώ οι άλλοι τρεις ήταν επισκέπτες.

ΦΩΤΟ από το onlarissa.gr
ΦΩΤΟ από το onlarissa.gr

Φίλη τους που τους αναζητούσε τις τελευταίες ώρες, πήγε στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς μπήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί. Οι δύο είχαν αφήσει ήδη την τελευταία τους πνοή, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν σε άσχημη κατάσταση, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.

Ένας γιατρός που έμενε κοντά, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ από το onlarissa.gr
ΦΩΤΟ από το onlarissa.gr

Πληροφορίες του onlarissa.gr θέλουν τους δύο εκ των τριών τραυματιών να νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κανένας από τους πέντε δεν φέρεται να είναι από την περιοχή της Λάρισας.

Στο σημείο πήγε και η Πυροσβεστική χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.


2 σχόλια:

  1. ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ*ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ...1 Μαρτίου 2013 στις 10:04 π.μ.

    Η σπιτονοικοκυρά των φοιτητών στη Λάρισα, που έφυγαν από τη ζωή με τραγικό τρόπο, μίλησε στον Antenna, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είχαν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο.

    "Φέτος, τι θα γίνει παιδιά, θα πάρουμε πετρέλαιο, τα ρώτησα. Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε, αν έχει πολύ κρύο θα δούμε, μου απάντησαν", είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζαν οι φοιτητές, δύο από τους οποίους είναι πια νεκροί και τρεις χαροπαλεύουν στη ΜΕΘ.

    Θυμίζουμε ότι χθες δύο φοιτητές έχασαν τη ζωή τους σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης, από αναθυμιάσεις, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι τρεις.

    Τα πέντε παιδιά βρίσκονταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθούν.

    Φίλη τους που τους αναζητούσε τις τελευταίες ώρες, έσπευσε στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς κατάφερε και μπήκε στο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ1 Μαρτίου 2013 στις 10:12 π.μ.


    Οι τραγωδίες από τη φτώχεια..δεν έχουν τέλος...Δύο νεκροί φοιτητές και τρεις σε κώμα από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιας σόμπας!
    στις 10:28:00 μ.μ.

    Ζούμε μέρες γενοκτονίας των Ελλήνων..και κανείς δεν ενδιαφέρετε..Τα μμε σιωπούν,τα κόμματα συνεχίζουν το σαχλό ιδεολογικό τους χαβά...και ο νεοέλληνας με την παρότρυνση των καναλιών,έχει μεταμορφωθεί σε μαζοχιστή για να βιώνει καθημερινά το εργασιακό μαρτύριο μόνο και μόνο για να φυτοζωεί.

    Τα παιδιά μας?
    Τι θα απογίνουν?
    Μήπως θα έχουν το τέλος αυτών των φοιτητών?
    Τι χώρα θέλετε να τους παραδώσετε για να ζήσουν?
    Σκεφτείτε επιτέλους πρώτα τα παιδιά σας και μετά τον εαυτούλη σας.
    Ούτε οι αυτοκτονίες αλλάζουν κάτι,ούτε η καθημερινή γκρίνια στη δουλειά με τους συναδέλφους και στους καφενέδες πίνοντας τσίπουρα.

    Κάντε κάτι..ΤΩΡΑ..

    eglimatikotita.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή