Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Επικοινωνιακό τρυκ» η παραίτηση του δημάρχου Λεβαδέων, σύμφωνα με την αντιπολίτευση


Αντί της παραίτησης, επίθεση εξαπέλυσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης 
του Δ. Λεβαδέων προς το δήμαρχο Ν. Παπαγγελή, σχολιάζοντας τη δική του παραίτηση για την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Τμήματος. Ο δήμαρχος στη δήλωση παραίτησης του..

 προέτρεπε όλους τους δημοτικούς συμβούλους να παραιτηθούν.
Μιλώντας σήμερα το πρωί στο ΣΕΙΡΙΟ, εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας, κατηγόρησαν το δήμαρχο για επικοινωνιακό χειρισμό του θέματος και παραγοντισμό.
«Η κίνηση του δημάρχου είναι ένας τρόπος φυγής που δεν θα ωφελήσει κανέναν, αφήνει ξεκρέμαστους τους δημότες και θα οδηγήσει σε ακυβερνησία το δήμο», δήλωσε ο Γιάννης Αποστόλου.Τόνισε ότι η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των βουλευτών , εάν θα ψηφίσουν το σχέδιο Αθηνά στη Βουλή, σημείωσε όμως ότι κατά την άποψη του το Πανεπιστήμιο είναι χαμένο.

Παραγοντίστικη συμπεριφορά απέδωσε στο δήμαρχο η Γιώτα Πούλου, χαρακτήρισε επικοινωνιακό τρυκ την παραίτηση του και ζήτησε άμεση σύγκλιση του Δ.Σ, ώστε οι αποφάσεις να ληφθούν συλλογικά.
Επίσης η κ. Πούλου εμφανίστηκε απορριπτική στην πρόταση του Εργατικού Κέντρου για τη μεταφορά ΤΕΙ στη Λιβαδειά, ως αντιστάθμισμα στη κατάργηση του Πανεπιστημιακού τμήματος. Από τη μεριά της και αυτή πέταξε το μπαλάκι στους κυβερνητικούς βουλευτές.

Την αντίθεση στη λογική των παραιτήσεων εξέφρασε και ο Νώντας Κοτσικώνας, που έκανε λόγο για σπασμωδικές κινήσεις χωρίς σημασία. Τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Πανεπιστημίου, υπό την προϋπόθεση της αναβάθμισης του.
siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου