Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ… ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!


Σπάνια σχολιάζουμε δημοσιεύματα από άλλα ιστολόγια αλλά, με ένα περιστατικό που έγινε πριν λίγες ημέρες με φίλο του Συλλόγου μας και με κομματικό φερέφωνο της Ιτέας, αναγκαζόμαστε να σχολιάσουμε.
     Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες σχολίων... και δυστυχώς ψεύτικων ειδήσεων, από άτομα που προσπαθούν να μας πείσουν να δημοσιεύσουμε θέματα για δήθεν μείωση της ανεργίας και προγράμματα ανάπτυξης. Τα πρόσωπα αυτά είναι κυρίως  κυβερνητικά"παπαγαλάκια" της περιοχής μας, που αλλιώς τους τα διδάσκουν και αλλιώς προσπαθούν ( επίπεδο γαρ) να περάσουν στην κοινωνία αυτό που θέλουν οι καθηγητές τους!; Δείτε την παρακάτω έρευνα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
     Παράκληση… πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας, σκεφτείτε… τί δουλειά κάνουν αυτοί που τα διαδίδουν και προσπαθούν να (μας/σας) πείσουν τους απελπισμένους συμπολίτες μας, για να κερδίσουν την ψήφο μας  και πού είναι και ο μοναδικός τους σκοπός, αλλά να βολευτούν μόνο οι ίδιοι!  Άλλωστε μόνο για αυτό ενδιαφέρονται! Να πάρουν τη  ψήφο τη δική μας και τη δική σας, αλλά, να φανούν μόνο αυτοί στην ψεύτικη κεντρική εξουσία! Πάντα αυτο γινόταν! Ή κάνουμε λάθος;
Δείτε ΕΔΩ την έρευνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου