Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Αδίστακτοι δολοφόνοι αλωνίζουν στην Φθιώτιδα.


Το νέο τους θύμα ήταν μια γιαγιά στο Μώλο.
Βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της σήμερα το απόγευμα. Το σκηνικό πανομοιότυπο με αυτό που αντιμετώπισε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής στην Τραγάνα...
όπου άγνωστοι έδεσαν  και σκότωσαν μια 77χρονη μέσα στο ίδιο της το σπίτι.
Σήμερα το απόγευμα ήταν η σειρά μιας συνομήλικής της που έμενε μόνη της στον Μώλο να βρει τραγικό θάνατο . Οι γείτονες που ανησύχησαν από την απουσία της γιαγιάς μπήκαν στο σπίτι για να την αντικρίσουν δεμένη, φιμωμένη και με πολλά τραύματα σε όλο της το σώμα , ακίνητη πάνω στο κρεβάτι της.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως  το σπίτι ήταν αναστατωμένο, ψαγμένο ενώ η γιαγιά εκτός από τα χτυπήματα που έφερε σε όλο της το σώμα ήταν και φιμωμένη. Οι δράστες , φαίνεται πως άγνωστο πότε, από χθες το μεσημέρι ως σήμερα το απόγευμα μπήκαν στο σπίτι αφού κατέστρεψαν ένα από τα παντζούρια του και βασάνισαν μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη, αναζητώντας προφανώς χρήματα.
Κάτοικοι του Μώλου που μίλησαν στους αστυνομικούς έκαναν λόγο για ύποπτο αυτοκίνητο με τρεις αγνώστους, που εμφανίστηκε χθες στην περιοχή. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τα ίδια άτομα που αναζητώντας χρήματα σκότωσαν την Κυριακή την 77χρονη στην Τραγάνα.
Ποιος θα σταματήσει αυτή την κατάσταση; Αναρωτιόταν προχθές αγανακτισμένος για την διογκούμενη εγκληματικότητα , μέσα από τον FM-1 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κος Νικόλαος.
ΠΗΓΗ: lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου