Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η δημόσια υγεία σε κρίση! Οριακά λειτουργεί το Νοσοκομείο Λαμίας


  Με ασθενοφόρα  που δεν έχουν  καύσιμα , με Κέντρα υγείας χωρίς επάρκεια  γιατρών , με το Νοσοκομείο Λαμίας να λειτουργεί  οριακά και  χάρη στις υπερπροσπάθειες γιατρών και ... νοσηλευτικού προσωπικού ο φθιωτικός λαός βιώνει μια πρωτοφανή και δυστυχώς τριτοκοσμική πραγματικότητα.
Η ανησυχία του κόσμου είναι εμφανής και  μια ευχή στα χείλη όλων των πολιτών «να έχουμε την υγεία μας» ή « ο θεός μας  έχει γερούς μην χρειαστεί να πάμε στο Νοσοκομείο».
Με αυτή την  εικόνα οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου απολαμβάνουν καρναβάλια, γιορτές και πανηγύρια χωρίς να ιδρώνει το αφτί τους αν  τούτος ο λαός και  όχι  μόνο, έχει εναποθέσει την υγεία και τη ζωή του πλέον στον… Ύψιστο!
Στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  μίλησε ο  γιατρός Δντης του ακτινολογικού του Νοσοκομείου, πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων και  περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάσος Χρονάς.
Σχολιάζοντας περιστατικό από την περιφέρεια που δεν  διακομίστηκε επειδή δεν υπήρχαν καύσιμα στο ασθενοφόρο ο κ. Χρονάς σχολίασε καυστικά αλλά και με νόημα «ευτυχώς που δεν ζήτησαν από τον ασθενή να πληρώσει  από την τσέπη του να βάλουν καύσιμα στο ασθενοφόρο»!
 lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου