Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Καθαριότητα από την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΕΙΑΣ


Η συνηθισμένη έκφραση «ξεπέρασε κάθε προσδοκία» βρήκε την ουσιαστική της σημασία στον αριθμό και στην διάθεση των συγκεντρωθέντων κατά την Κυριακάτικη (10.03.2013) προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ...
 που είχε σαν στόχο την καθαριότητα, ειδικά από τον εφιάλτη των πλαστικών, στην είσοδο της Κωμόπολης από την πλευρά της Λιβαδειάς, έως και την διάβαση του τραίνου. Επειδή λοιπόν το <πλήθος και το πάθος> ήταν πολύ μεγάλα, όχι μόνο υπερκαλύφθηκε ο στόχος, αλλά έγινε καθαρισμός και της εισόδου από την πλευρά της Λαμίας μέχρι το Εργοστάσιο <Κατσαρού>, όπως επίσης και της οδού Εθνικής Αντίστασης, που συνδέει τις δύο εισόδους.
Είναι λοιπόν γεγονός φανερό ότι η πρωτοβουλία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα, γι αυτό πρέπει με παρόμοια θετική διάθεση, προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα να συνεχιστεί αυτή η δημιουργική κίνηση ενημερώνοντας, συσπειρώνοντας και κινητοποιώντας όλο και περισσότερο κόσμο, με κύριο στόχο μια ποιότητα ζωής που μας αξίζει. Σήμερα ας είναι η αρχή μιας καλύτερης συνέχειας.
Δ. Καλπύρης
Αμφίκλεια






















1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ?
    ''ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ''??
    ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ--ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ--ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ?

    ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή