Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ...ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ!! ΔΡΑΣΗ: "ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΑ" - ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

Μετά την τεράστια επιτυχία της δράσης καθαριότητας της Κυριακής επανερχόμαστε 'πάνω στη βράση' με Νέα Δράση!!
Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00μμ θα συγκεντρωθούμε στην Κάτω Πλατεία με σκοπό τον καλλωπισμό (φιοριτούρα!) και καθαριότητα βέβαια κεντρικών σημείων της Αμφίκλειας...
Σκοπός να 'στολιστούμε' ως προς  τις ζαρτινιέρες του πλακόστρωτου δρόμου Κάτω Πλατείας - Άνω Πλατείας, τα παρτεράκια κλπ!

Δεκτές και ευπρόσδεκτες νέες τάσεις και ιδέες και φυσικά..τα υλικά!
Για τον προαναφερθέντα σκοπό λοιπόν, όποιος θελήσει να συμμετέχει παρακαλείται να προσφέρει ότι δύναται (πχ φυτά & λουλουδακια προς φύτευση, χώμα, κλπ) και να έχει μαζί του τα απαραίτητα εργαλεία (πχ για τη φύτευση λουλουδιών γάντια, τσουγκρανάκι ή/και φτυαράκι κλπ, για την καθαριότητα σακούλες απορριμάτων, γάντια, σκούπες, φαράσια κλπ).
Μπορείτε να προωθήσετε το παρόν μήνυμα όπου νομίζετε και....

Καλή μας επιτυχία και πάλι!

5 σχόλια:

  1. Κι εμείς τον Υπνο του δικαίου............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΥΥΠΝΑΑΑ ΜΩΡΟΟΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΑΑΚΟΥΣΕ
    ΚΑΑΑΠΟΙΟ ΜΙΝΟΟΟΡΕ ΤΗΣ ΑΑΑΥΓΗΣ
    ΓΙΑ ΣΕΕΕΝΑ ΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΕΕΝΟ......


    ΥΥΥΠΝΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΑΑ
    ΕΕΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΟΥΟΥΤΟ...

    ΑΛΙ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΑΛΙ(ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ)
    ΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΥΟΥΟΥΟΥΒΑΛΑ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣ ??????
    ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ??????
    ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΙΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ?????
    ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΄΄ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑΣ΄΄ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ , ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ????
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΝΟΜΑΤΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ , ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ , ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ Ή ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ...
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ .
    ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ . . .
    ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΄΄ΠΛΑΤΕΑΣ΄΄ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΞΥ FREDO ESPRESSO ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ...
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .
    ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ,
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΔΑΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΧΩΡΙΟ .
    ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΔΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    polydrososparnassou.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2.html ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ...
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ !!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΤΟΥΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥΛΜΟΥΡΗΔΕΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ ΟΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΟΞΑΠΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ... ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε αλεκο ειναι καθαρα θεμα παιδειας και νοοτροπιας και δυστηχως εμεις οι σουβαλιωτες ολους τους αλλους τους θεωρουμε κατωτερους και τους ευατους μας παιδια ενος ανωτερου θεου που ολα γυρω μας εξελισονται παντα ιδανικα προς εμας χωρις εμεις να κουναμε ουτε το μικρο δαχτυλακι μας και ενω τα διπλανα χωρια μας εχουν μαθει να αγαπουν τον τοπο τους και να προσπαθουν για οτι καλο μπορουν για αυτον, εμεις εχουμε μαθει να κριτικαρουμε παντα και να φταινε ολοι οι αλλοι εκτος βεβαια απο εμας. θα σου πω οτι στην συγκεντρωση της βιβλιοθηκης για τις εκδηλωσεις της καθαρας δευτερας ειμασταν ολοι και ολοι 10 ατομα και αν δεν βρισκοντουσαν απο αυτους καποιοι να βαλουν το χερι στην τσεπη και καποιοι αλλοι να προσφερουν καποια υλικα, θα ειμασταν ενα νεκρο χωριο και ειμαι σιγουρος οτι θα μας εφταιγε ο δημαρχος πρωτα πρωτα. ΥΓ.θα σου αναφερω ενα σχολιο που εγινε πριν απο καποια χρονια οταν η αμφικλεια ξεκινησε το κοντοσουβλι. σε παρεα που ημουνα παρων τοτε καποιος σχολιασε, και θα το πω ακριβως οπως το ειχε πει: σιγα τι κανανε οι δαδιωτες, εμεις φτιαχνουμε 200 μετρα κοντοσουβλι αμα θελουμε. απο τοτε κυλησαν καποια χρονια και ακομα δεν καταφεραμε να φτιαξουμε ουτε την θρακα. "καραθανος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή