Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΙΩΑΝ. ΓΡΙΒΑΣ: Tα προβλήματα της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας δεν μας αφορούν


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ –ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ –ΑΝΑΠΤΥΞΗ     Κάτω Τιθορέα  20.2.2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ασφαλώς η εσωτερική λειτουργία και τα προβλήματα της  δημοτικής  παράταξης της πλειοψηφίας  δεν μας αφορούν, για αυτό  μέχρι σήμερα δεν σχολιάσαμε και δεν θα σχολιάσουμε κανένα γεγονός.
Οφείλουμε όμως να υπενθυμίσουμε στον κ. Ντούρο  ότι εκτός από επικεφαλής ...
μιας δημοτικής παράταξης είναι και ο Δήμαρχος που εκπροσωπεί όλο τον Δήμο.
 Στην πρόσφατη συγκέντρωση των πολιτών της ΔΕ Αμφίκλειας για την «έκτακτη» ενημέρωση τους, σχετικά με τα προβλήματα της ΔΕ Αμφίκλειας, φαίνεται ότι ο κ. Ντούρος μπέρδεψε τους δυο ρόλους για δεύτερη φορά  και προσπάθησε να παρουσιαστεί ως η λύση του προβλήματος, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια  συκοφαντώντας ακόμη και την παράταξη μας, παρά την απουσία μας, χρησιμοποιώντας   τα  χιλιοειπωμένα επιχειρήματα του χθες και τις διχαστικές πρακτικές του παρελθόντος, που ασφαλώς δεν πείθουν πλέον κανέναν αφού οι δημότες μας διέγραψαν τις ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές
Είναι τραγικό το γεγονος ο κ. Ντούρος να ενθυμείται επιλεκτικά τους πολίτες του Δήμου μόνον όταν δεν μπορεί να ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα η ο προϋπολογισμός, ενώ τον υπόλοιπο καιρό να επιδεικνύει εγκληματική αδιαφορία για αυτούς, αφού έφτασε σε σημείο να αρνηθεί ακόμα και  να παρευρεθεί σε γενική συνέλευση τοπικής κοινότητας που απεγνωσμένα ζητούσε την βοήθεια του Δημάρχου,  προκειμένου να μπορέσουν οι κάτοικοι να  πιουν   νερό εν μέσω καλοκαιριού.
Ισχυρίζεται ο κ. Δήμαρχος ότι δήθεν  δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τα έργα της ΔΕ Αμφίκλειας εξ αιτίας της απουσίας του προϋπολογισμού, αποκρυπτει όμως  ότι τα ίδια έργα και δεκάδες άλλα των άλλων ΔΕ ήταν εγγεγραμμένα και στον προϋπολογισμό του 2012 και στον αντίστοιχο του 2011, παρά ταύτα όμως  δεν  πραγματοποιήθηκε το παραμικρό . Τότε ποιος τον εμπόδισε γιατί δεν τα δημοπράτησε ; Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για το χάος και τα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει στον Δήμο, αναλίσκονται αυτός και η περί αυτόν δημοτική αρχή σε διάφορες αναλύσεις ¨περί τον προϋπολογισμό¨ ως οι πλέον ειδικοί,  ισχυριζόμενοι πολλές φορές και πράγματα που αγνοούν εντελώς . 
Κατηγορεί τους πολίτες για την αυθόρμητη και μεγαλειώδη αγωνιστική κινητοποίηση τους για την στήριξη του ΚΥ Αμφίκλειας, την οποία η παράταξη μας στήριξε με κάθε τρόπο και  μέσο, όπου  αντί ο Δήμαρχος να είναι επικεφαλής του αγώνα  προτίμησε να λιποτακτήσει από την μάχη που έδιναν οι δημότες μας και να κρυφτεί, προσφέροντας έτσι ενδεχομένως  στήριξη σε άλλα συμφέροντα . Με την ίδια ευκολία δραπετεύει από τις συνεδριάσεις των ΔΣ όταν σε αυτό συζητούνται σοβαρά θέματα, ισχυριζόμενος ότι όλα είναι λυμένα υπέρ του Δήμου , μόνο που τα αποτέλεσμα κάθε φορά  τον διαψεύδουν οικτρά .
Ισχυρίζεται ο κ. Ντούρος ότι η παράταξη μας δεν θέλει να λειτουργήσει ο Δήμος, φαίνεται όμως ότι και αυτός  δεν διδάχτηκε τίποτα από το παρελθόν, αφού την όποια δημιουργική λειτουργία είχε η δημοτική αρχή μέχρι σήμερα την οφείλει στην παράταξη μας . Αποκρυπτει επιμελώς ότι τα μόνα έργα που ενέταξε σε προγράμματα  η δημοτική αρχή στην διετία που πέρασε, το οφείλει επίσης στην παράταξη μας. 
Επειδή κ. Ντούρο τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που έχετε δημιουργήσει και  προφανώς   αφορούν το σύνολο του Δήμου, δεν λύνονται με ¨κατασκευασμένους¨ γραπτούς μονόλογους ενώπιων «ασφαλών» (όπως νομίζετε)  ακροατηρίων και εφόσον εξακολουθείτε να ισχυρίζεστε ότι εκπροσωπείτε το σύνολο του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας, σας καλούμε σε δημόσιο ανοικτό διάλογο και απολογισμό πεπραγμένων ενωπιον των πολιτών ως οφείλετε , προκειμένου να απολογηθείτε για τα πεπραγμένα της θητείας σας και να δώσουμε την δυνατότητα στους πολίτες να κρίνουν.
Ποιοι είναι αυτοί που προωθούν τα συμφέροντα του Δήμου και ποιοι είναι αυτοί που εξυπηρετούν τα  συμφέροντα άλλων .
Ποιοι είναι αυτοί που λένε την αλήθεια στους πολίτες και ποιοι είναι αυτοί που έχουν αναγάγει το ψέμα σε επίσημη λειτουργία του Δήμου.  
Για την Δημιουργία –Προοπτική-Ανάπτυξη
Ιωάννης Γρίβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου