Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Παρά τις προγνώσεις άσχημη η χθεσινή μέρα - κοπή πίττας του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας

Είναι αλήθεια ότι για χθές ήμασταν προετοιμασμένοι για λιακάδα και πλήρη λειτουργία του βουνού, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Δυστυχώς όμως αντί αυτού είχαμε να αντιμετωπίσουμε...
απίστευτη ομίχλη και πολύ ισχυρούς κατά διαστήματα ΝΔ ανέμους.
Έτσι λειτούργησαν σταδιακά οι αναβατήρες που ήταν προγραμματισμένοι ενώ δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν καθόλου οι Ηνίοχος και Ερμής.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες το Sunset Ski έγινε κανονικά και το ΧΚΠ παρέμεινε ανοιχτό για χιονοδρομία μέχρι τις 19:00.
 
Στα ευχάριστα της ημέρας η κοπή πίττας του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας (σχετικές φωτογραφίες) η οποία έγινε κανονικά στις 14:00 και συμμετείχαν σε αυτήν πολλά μέλη του συλλόγου. Από πλευράς του χιονοδρομικού παρέστησαν οι διευθυντές του ΧΚΠ και της κοινοπραξίας κύριοι Παναγιώτης Δρίβας και Βέρνερ Κρόμετσεκ.
 
Σήμερα περιμένουμε ηλιοφάνεια και ελπίζουμε αυτή τη φορά να βγει αληθινή. Εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι τέτοιες θα λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες και πίστες του ΧΚΠ!
 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα θα λειτουργήσουν  καιρού επιτρέποντος
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Τηλέμαχος, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Οδυσσέας, Ερμής, Δίας, Ηνίοχος, Παν, Ήρα, baby-1, baby-2, baby-3 και
οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Διηάνειρα, Βάκχος, Τηλέμαχος, Ερμής, Δίας, Ηνίοχος, Παν και Ήρα.

ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα  προβλέπονται ηλιοφάνεια, μέτριοι ΝΔ άνεμοι και θερμοκρασία από  -3˚ C έως -1°C.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι snowboardes υποχρεούνται να φορούν λουράκι ασφαλείας γιατί είναι απαραίτητο για την ασφάλεια όλων των χιονοδρόμων στο βουνό. Ήδη τις τελευταίες μέρες υπήρξαν ατυχήματα από snowboardπου κατέβαιναν ακυβέρνητα τις πίστες εξ αιτίας του γεγονότος ότι οι κάτοχοι τους δεν φορούσαν το λουρί ασφαλείας. Κατόπιν τούτου ο έλεγχος από το προσωπικό του ΧΚΠ θα είναι αυστηρός και δεν θα επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των αναβατήρων και των πιστών χωρίς το συγκεκριμένο λουρί!
 

ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
1. Αγοράζετε πολυήμερα εισιτήρια, τα οποία άλλωστε προσφέρουν και πολλές εκπτώσεις.
2. Αγοράζετε εισιτήρια από το webticketμε έκπτωση 10%.
3. Χρησιμοποιείται την Φτερόλακα για την είσοδό σας στο ΧΚΠ που δεν έχει την κίνηση των Κελλαριών.
4. Φροντίστε, εφόσον ήδη είσαστε στο βουνό, να προαγοράζετε το απόγευμα από τα ταμεία τα εισιτήριά σας για την επόμενη μέρα.
 
Παρακαλούνται οι πελάτες να συμμετάσχουν στην εύρυθμη λειτουργία  του ΧΚΠ δείχνοντας κατανόηση και συμβάλλοντας με την συμπεριφορά τους σε θέματα όπως: 
-να μην παρακάμπτετε τις ουρές στα ταμεία ή τους αναβατήρες από το πλάι,
-να μην καπνίζετε στους χώρους των σαλέ.
-να βάζετε τις αλυσίδες στο αυτοκίνητό σας όταν πρέπει και όχι όταν κολλήσετε,
-να ακούτε τις συμβουλές των παρκαδόρων για το ασφαλές παρκάρισμά σας στο βουνό,
-να ακούτε επίσης τις συμβουλές και προτροπές των εργαζομένων στο ΧΚΠ για την καλύτερη λειτουργία του χιονοδρομικού και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου