Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Νίκος Σταυρογιάννης: "Ενώνω τις δυνάμεις μου με την πατριωτική κίνηση ελπίδας"


Η κοινωνία μας βιώνει τα μεγάλα προβλήματα και τα τρομακτικά αδιέξοδα στα οποία μας έχει οδηγήσει η πολιτική των μνημονίων. Άλλωστε ήμουν από εκείνους που το εξέφρασα μεγαλοφώνως και αυτή ήταν η αιτία της διαγραφής μου.
Σήμερα ένα χρόνο μετά την ψήφιση του 2ου μνημονίου...
όχι μόνο δεν διαπραγματεύθηκαν το «θανατηφόρο λάθος φάρμακο», όπως έλεγε ο κ. Σαμαράς και που παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι οι δανειστές μας, αλλά συνεχίζουν να αυξάνουν τη δοσολογία με αιματηρές περικοπές και αβάσταχτους φόρους.
Η απάντηση του κ. Στουρνάρα στη λάθος συνταγή του ΔΝΤ είναι «όχι ακαδημαϊκές αναλύσεις για το λάθος».
Ακαδημαϊκή ανάλυση του λάθους είναι οι αυτοκτονίες 4.000 απελπισμένων Ελλήνων;
το 1,5 εκατομμύριο ανέργων;
οι κατασχέσεις των σπιτιών;
οι αγρότες που δεν έχουν πετρέλαιο να καλλιεργήσουν και οι πολίτες για να ζεσταθούν;
Ένα χρόνο μετά, η χώρα όχι μόνο δεν στέκεται όρθια αλλά γονατίζει καθημερινά μπροστά στην αυξανόμενη ανεργία και στην απόγνωση της αβεβαιότητας.
Και τώρα που όλοι γνωρίζουν ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει, εμείς πάλι μπροστά πρέπει να βλέπουμε. Οι Έλληνες προσβλέπουν σε μια άλλη πολιτική οικονομικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης που θα εξασφαλίζει αυτάρκεια στο εσωτερικό και εξωστρέφεια για παραγόμενο προϊόν.
Οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την Πρωτοβουλία για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι μέσα από ένα Εθνικό Σχέδιο ανασυγκρότησης που θα δώσει ελπίδα και προοπτική.
Στα κελεύσματα της ιστορικής αυτής αναγκαιότητας για ένα Εθνικό Σχέδιο, κανείς δεν δικαιούται να είναι απών. Γι αυτό ενώνω τις δυνάμεις μου με την πατριωτική κίνηση ελπίδας, την «Ελλήνων Πρωτοβουλία».
lamiastar.gr

1 σχόλιο:

  1. "Ελλήνων Πρωτοβουλία"... με σωσίβιο το ΔΝΤ
    http://www.youtube.com/watch?v=4UPaSetLQmo&feature=player_embedded
    Σωθήκαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή