Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τιμωρήθηκε ο Διαγόρας για επεισόδια φιλάθλων

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Φωκίδας τιμώρησε τον Διαγόρα Πολυδρόσου, με ποινή αποκλεισμού της έδρας για δύο αγωνιστικές σε γήπεδο που θα καθορισθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Φωκίδας....

Επιπλέον ο Διαγόρας τιμωρήθηκε και με χρηματικό ποσό 150 Ευρώ.
Ως γνωστόν μετά το τέλος του αγώνα με την πρωτοπόρο ομάδα των Δωριέων και στο οποίο ο Διαγόρας νίκησε με 1-0, φίλαθλοι κινήθηκαν απειλητικά προς τα αποδυτήρια, πετώντας μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα εναντίον της φιλοξενούμενης ομάδας.
Με την επέμβαση των παραγόντων του Διαγόρα, οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό.
Τα γεγονότα ξεκίνησαν όταν κάποιος παίχτης των Δωριέων προκάλεσε με την συμπεριφορά του τους φιλάθλους οι οποίοι εντελώς αδικαιολόγητα δημιούργησαν τα γεγονότα.
Οι παράγοντες του Διαγόρα δηλώνουν απογοητευμένοι από την συμπεριφορά μερικών φιλάθλων και όχι για την τιμωρία.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ polydrososparnassou
Θεωρούμε απαράδεκτη τη συμπεριφορά μερικών φιλάθλων, που με υπαιτιότητά τους, η ομάδα της Πολυδρόσου τιμωρείται, εκτός της ποινής της έδρας, αλλά και με χρηματικό πρόστιμο, το οποίο ίσως να φαίνεται μικρό, όμως για τους παράγοντες της ομάδας που με πολλές δυσκολίες ανταποκρίνονται στις οικονομικές υποχρεώσεις, δεν είναι ευκαταφρόνητο.
Όταν η ομάδα παίζει με την καλύτερη ομολογουμένως ομάδα της κατηγορίας και κερδίζει, δεν ευσταθεί η δικαιολογία της πρόκλησης.

8 σχόλια:

  1. αυτοι ή αυτος που εκανε τα εκτροπα να πληρωσει το προστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΚΥΡΤΣΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΡΤΣΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΟΥΛΑΙΟΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EEEEΠ.....ΩΣ ΕΔΩ....
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΙΟΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΛΑΙΟΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ...,ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή