Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

"Δεν θέλαμε να ρίξουμε λάδι στη φωτιά" λένε οι γιατροί των Κέντρων Υγείας

Καλούν όλους τους φορείς της υγείας σε διάλογο για τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για «ΕΠΙΔΗΜΙΑ», που εμφανίστηκε ξαφνικά σε πολλά νοσοκομεία της χώρας!!! - Μας απέκλεισαν από τον διάλογο λένε οι γιατροί των Κ.Υ. του νομού και δυστυχώς ο εγωισμός επικράτησε της λογικής....

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής των γιατρών Κ.Υ. του νομού Φθιώτιδας, που ουσιαστικά είναι η απάντηση στη συνέντευξη του Παναγιώτη Κουτσοπίνη στο LamiaReport, άλλα και στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες γύρω από το καυτό αυτό θέμα:

Δελτίο τύπου:

1) Όλον αυτό τον καιρό που από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η διοίκηση του νοσοκομείου με εκτενείς μονολόγους «ενημέρωνε» το λαό της Φθιώτιδας, εμείς σιωπούσαμε όσο μεγάλος κι αν ήταν ο πειρασμός να κοινοποιήσουμε την αλήθεια. Δεν μιλούσαμε για ένα και μόνο λόγο: ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ με την ελπίδα ότι θα επικρατήσει η νηφαλιότητα και η ηρεμία και με τον διάλογο που ελπίζαμε ότι θα γίνει, θα λύναμε τα όποια προβλήματα.

Δυστυχώς ο εγωισμός επικράτησε της λογικής με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναταραχή, ανησυχία και σύγχυση μεταξύ των κατοίκων του νομού μας.

2) Αποκλειστήκαμε από τις συναντήσεις της διοίκησης με τους δημάρχους, προφανώς για να μη καταστρέφουμε τους μονολόγους. Δεν ήθελαν να ακουστεί ο αντίλογος. Θα πρέπει όμως να προβληματιστούν με το γεγονός ότι ακόμη και έτσι ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ και να στραφούν επιτέλους στη λογική.

3) Όσοι παρακολουθούμε τα δρώμενα στο χώρο της Υγείας τη τελευταία διετία γνωρίζουμε ότι εμφανίστηκε «ΕΠΙΔΗΜΙΑ» σε πολλά νοσοκομεία της χώρας.
«ΕΠΙΔΗΜΙΑ» από «ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ» Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας που καταγγέλλονται σε καθημερινή βάση για το «πλούσιο» έργο που επιδεικνύουν. Φαίνεται ότι κριτήριο επιλογής τους δεν είναι πλέον η ικανότητα αλλά η προθυμία τους να αυθαιρετούν και να παρανομούν προκειμένου να εξυπηρετηθεί το όλο σύστημα (πολιτικό και μη).

4) Θα παρατηρήσουμε, χωρίς να το σχολιάσουμε προς το παρόν, το γεγονός ότι σε διάστημα 20 ημερών, ο διοικητής του Νοσοκομείου προέβη στην αποστολή τριών εγγράφων που το ένα αναιρεί το άλλο.

5) Καλούμε όλους τους φορείς της υγείας (Διοίκηση Νοσοκομείου - Ιατρικός Σύλλογος - Ιατροί Κ.Υ.-Ε.Ι.Ν.Κ.ΥΦ) σε διάλογο για τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΤΡΩΝ Κ.Υ. ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου