Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

Γράφει ο "Ανδρεοπαπανδρεικός"

Αγαπητό Fimotro,
βλέπω πως ασχολείστε εδώ και καιρό με τον Σίμο Κεδίκογλου, και γράφετε ότι είναι τρακαδόρος του Ιβάν Σαββίδη (εδώ) και άνθρωπος που δεν μπορεί κανείς να του έχει εμπιστοσύνη, αφού...
λέει συνέχεια ψέμματα και και πουλάει τους συντρόφους, συναγωνιστές και συναδέλφους του.

Τώρα τα ανακαλύψατε αυτά; δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε; θα σας πω λοιπόν εγώ τι εστί Σίμος Κεδίκογλου.

Εγώ είμαι στο ΠΑΣΟΚ πριν κάν το Κίνημα αποκτήσει αυτό το όνομα: από την εποχή που ο αείμνηστος Ανδρέας τα είχε με την Βάσω Παπανδρέου στον Καναδά και ο Κατσιφάρας συνόδευε τον Ανδρέα κρατώντας πάντα το πιστόλι του. Από τοτε που ο Βαλυράκης ήταν ακόμα στην Ελβετία οργανώνοντας την αντίσταση κατά της Χούντας. 

Τον Σίμο Κεδίκογλου, μέλος του ΠΑΣΟΚ, τον στείλαμε εμείς με προσωπική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου και με έξοδα του Κινήματος να σπουδάσει στη Μόσχα.

Και αυτό γιατί παρακαλούσε ο Βασίλης ο πατέρας του τον Ανδρέα ότι θα τόχανε το παιδί του με τις ... συνήθειες που είχε αποκτήσει.

Και πως μας ξεπλήρωσε; μόλις ο Καραμανλής του πρότεινε να κατέβει με την Νέα Δημοκρατία, πούλησε το Κίνημα.

Το Κίνημα όμως το χρησιμοποιεί ακόμα όποτε τον βολεύει ή όποτε το χρειάζεται.. Πρόσφατα πήρε κοντά για θελήματα του έναν παλιό και πολύ αγαπητό σύντροφό μας, εκμεταλλευόμενος κάποια προβλήματα που έχει, για να εκμεταλλευτεί τις διασυνδέσεις του με την ΕΥΠ και τον ΣΔΟΕ. Μη με αναγκάσετε να πω το ονομά του, θέλω να σεβαστώ την προσωπική του δυσκολία. Αλλά μην βγεί ο Σίμος και να το αρνηθεί, εντάξει;

Γιατι τον πήρε; μάλλον για του βρεί πληροφορίες ώστε να μπορεί να πιέσει τον Σαμαρά να μην τον διώξει απο το Υπουργείο.
Και για να του βρεί τρόπους να πιέσει Δημοσιογράφους που τον ενοχλούν.

'Εχει κάνει οργάνωση Πασόκ στο Υπουργείο (μπαμπάς Βασίλης Πασόκ- όλη μέρα εκεί, αδελφή Ναταλία Πασόκ- όλη μέρα εκεί, και άλλοι) νομίζοντας ότι έτσι θα διασωθεί.

Πολιτικός Αθίγγανος ήταν, είναι και θα είναι ο Σίμος. Στην εκλογή προέδρου της ΝΔ ήταν με την Ντόρα Μπακογιάννη, τώρα το παίζει Σαμαρικός.

Αυτός είναι ικανός μόλις ο Μαρκόπουλος γυρίσει στην Νέα Δημοκρατία να προσχωρήσει στον Καμμένο προσπαθώντας να κρατήσει την έδρα του στην Εύβοια. Εδώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί βρίζει με τα χειρότερα λόγια τον πρώτο του ξάδελφο Συμεών Κεδίκογλου, τον Βουλευτή του Πασόκ στην Εύβοια, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι αξιοπρεπής.

Ο Σαμαράς θα ξυπνήσει μιά μέρα και θα είναι ένας από την ατελείωτη ουρά που τον έχουνε πιεί από τον Σίμο. Ο Σίμος κοιτάζει μόνο την παρτη του. Είναι γνωστή περίπτωση για μας που τον ξέρουμε από παλιά.

Επειδή τα γεγονότα τα ξέρω από πρώτο χέρι, ειναι έτσι ακριβώς όπως σας τα γράφω. Και επειδή ξέρω και πολλά ακόμη, καλά θα κάνει ο Σίμος να μην τολμήσει να με διαψεύσει. 

'Οποιος έχει αμφιβολία να ρωτήσει τον Σουλαδάκη, θάναι όλες τις μέρες στο Συνέδριο. 

Εκεί θάμαι και γώ γιατί δεν εκχωρώ αξίες, ιδανικά και πιστεύω σε κανέναν. 'Ασχετα αν κάτι φρούτα σαν τον Σίμο Κεδίκογλου μας φέραν στην σημερινή κατάντια.

Σας ευχαριστώ.
http://fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου