Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ - Έρχονται πάλι χιόνια


Ή ανεβασμένη για την εποχή θερμοκρασία και οι λίγες τοπικές βροχές σταματάει από την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου το βράδυ και από τα δυτικά ο καιρός αλλάζει ξανά...

Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες θα ενταθούν και στα κεντρικά και βόρεια θα πέσουν χιόνια στα ορεινά, αλλά και στις ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ, τοπικά στο Αιγαίο 8.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.
Αναλυτικά η πρόγνωση των επόμενων ημερών:
Τρίτη 05/02/2013
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική νησιωτική χώρα που θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο ανατολικό Αιγαίο νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.
Τετάρτη 06/02/2013
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν στα δυτικά από το μεσημέρι, όπου από το βράδυ θα ενταθούν.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Πέμπτη 07/02/2013
Νεφώσεις με βροχές και κατά τόπους έντονες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, ενώ τα φαινόμενα δεν θα αργήσουν να επεκταθούν σε όλη τη χώρα όπου χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου