Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αξιοποίηση των δημοτικών κτιρίων της Πολυδρόσου ζητά ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νίκος Μολιώτης


Ξεχωριστή πρόταση θα καταθέσει ο αντιδήμαρχος Στάθης Θάνος

Προτάσεις για την αξιοποίηση και οργάνωση των δημοτικών κτιρίων της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου -το Δημαρχείο, το Γυμνάσιο και τη δωρεά Ιωάννη Μαρρέ- κατέθεσε το Τοπικό Συμβούλιο στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Δελφών...
με στόχο την απαλλαγή του Δήμου από μισθώματα, τη συγκέντρωση των Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών της Δ.Ε. Παρνασσού και της Τ.Κ. Πολυδρόσου σε ενιαίο χώρο και την αποσυμφόρηση των χώρων και των δρόμων πέριξ του τέως Δημαρχείου και του κέντρου του χωριού.
Πιο συγκεκριμένα το Τοπικό Συμβούλιο προτείνει, να στεγαστούν όλες οι Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες της Δ.Ε. Παρνασσού και της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου στο κτίριο του Γυμνασίου, το κτίριο του Δημαρχείου να μετατραπεί σε Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας Πολυδρόσου με αίθουσα Βιβλιοθήκης και αίθουσα Πολιτιστικών και Κοινωνικών Εκδηλώσεων και στο κτίριο της δωρεάς του Ιωάννη Μαρρέ, το οποίο από την παραχώρησή του έχει εγκαταλειφθεί στη φθορά του χρόνου, να συντηρηθεί, να ανακαινιστεί και να γίνουν οι ανάλογες αναπλάσεις για να στεγάσει το Λαογραφικό – Ιστορικό Μουσείο της Κοινότητας Πολυδρόσου.
Να σημειώσουμε πως το θέμα της αξιοποίησης των κτιρίων είχε συζητηθεί από το Δεκέμβριο του 2011 στο συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου, παρουσία των φορέων της περιοχής και των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Θάνου και Τζιβάρα, όπου είχε αποφασιστεί ομόφωνα να κατατεθεί η συγκεκριμένη πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών, ώστε να καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες της Αντιδημαρχίας, των Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών της Δ.Ε. Παρνασσού (με έδρα την Πολύδροσο) και της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου, καθώς και να δημιουργηθούν οι αναγκαίοι χώροι για Πνευματικές, Πολιτιστικές και Κοινωνικές εκδηλώσεις της Κοινότητας Πολυδρόσου. Παράλληλα είχε αποφασιστεί να προταθεί η άμεση σύνταξη μελέτης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για τη συντήρηση, ανακατασκευή και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου Ιωάννη Μαρρέ και να επιδιωχθεί από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου η ένταξη του έργου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα παρεμβάσεων-μετατροπών σε υφιστάμενα δημοτικά κτίρια για τη στέγαση Μουσείων Λαογραφικής-Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Ωστόσο, όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου κ. Νίκος Μολιώτης, μολονότι έχει περάσει μέχρι σήμερα διάστημα πάνω από ένα έτος, δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση από το Δήμο για τις προτάσεις αυτές παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του και γι’ αυτό το λόγο με εκ νέου έγγραφο προς το Δήμαρχο, ζητά μία επίσημη απάντηση για το τι θα γίνει τελικά.
Η πρόταση της Τοπικής Κοινότητας__
την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου για την αξιοποίηση των δημοτικών κτιρίων της Κοινότητας, ο Πρόεδρος κ. Νίκος Μολιώτης με εκ νέου έγγραφό του προς τη Δημοτική Αρχή επισημαίνει τα εξής:
Όπως γνωρίζετε, από τον Δεκέμβριο του 2011 έχουμε ζητήσει την αξιοποίηση και οργάνωση των ανωτέρω κτιρίων, κατόπιν αποφάσεως του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας, με την οποία συμφώνησαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στη Συνεδρίαση αυτή Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τοπικοί Φορείς.
Την απόφαση αυτή έχει επικροτήσει και έχει ζητήσει την υλοποίησή της η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας, όπως αυτή εκφράστηκε και αποφάσισε στην τελευταία Συνέλευση των Κατοίκων στις 31.10.2012, το πρακτικό της οποίας σας έχουμε υποβάλει. Σκοπός των προτάσεών μας είναι :
- Η απαλλαγή του Δήμου Δελφών από μισθώματα ( Βιβλιοθήκη , Γραφείο Τ.Σ.) και η περιστολή των λειτουργικών μας εξόδων.
- Η συγκέντρωση των Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών της Δ.Ε. Παρνασσού και της Τ.Κ. Πολυδρόσου σε ενιαίο χώρο, επιτυγχάνοντας έτσι καλύτερο συντονισμό των Υπηρεσιών αυτών και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
- Αξιοποιούνται τα ακίνητα αυτά του Δήμου, με την καθημερινή τους χρήση και συντήρηση, γιατί αν μείνουν κλειστά θα έχουν την τύχη των παραμελημένων δημόσιων κτιρίων, ενώ παράλληλα θα αποκτήσει, επιτέλους, η Κοινότητά μας τις
αναγκαίες κτιριακές υποδομές που στερείται.
- Η αποσυμφόρηση των χώρων και των δρόμων πέριξ του τέως Δημαρχείου και του κέντρου του χωριού – σε καθημερινή βάση – από τα αυτοκίνητα των Υπαλλήλων του Δήμου και των συναλλασσομένων δημοτών των τριών Κοινοτήτων.
Μολονότι έχει περάσει μέχρι σήμερα διάστημα πάνω από ένα έτος, δεν έχουμε καμία επίσημη απάντηση και απόφαση για τις προτάσεις μας, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας.
Εσείς κ. Δήμαρχε, εξαρχής, όπως προφορικά μας ενημερώσατε, είσαστε σύμφωνος με τις προτάσεις μας. Μάλιστα το Καλοκαίρι που μας πέρασε, κατ΄ εντολή του κ. Αντιδημάρχου, είχαν αρχίσει εργασίες προετοιμασίας για τη μεταφορά των αρχείων του τέως Δήμου Παρνασσού στους χώρους του
Γυμνασίου. Οι εργασίες διακόπηκαν για λόγους που εμείς δε γνωρίζουμε ούτε έχουμε ενημερωθεί επίσημα.
Εάν ακούστηκαν κάποιες φωνές ελάχιστων συμπολιτών μας, περί δήθεν επαναλειτουργίας του Γυμνασίου Πολυδρόσου, αυτές δεν πρέπει να αποτελέσουν τροχοπέδη στις αποφάσεις σας, γιατί μάλλον εξυπηρετούν προσωπικές, υστερόβουλες και κοντόφθαλμες αντιλήψεις. Σε αυτές τις φωνές έχουμε απαντήσει εγγράφως με ενημέρωσή σας. Πιστεύουμε ότι σήμερα, με τις επικρατούσες συνθήκες στη Χώρα, οι ελάχιστοι διαφωνούντες έχουν πεισθεί για την αναγκαιότητα της προτεινόμενης αξιοποίησης.
Αποτέλεσμα της στασιμότητας της υπόθεσης είναι να επικρατεί σήμερα η εξής κατάσταση στα κτίρια:
- Κτίριο Γυμνασίου: ένα αξιόλογο κτίριο, πρόσφατα ανακαινισμένο, για το οποίο δαπανήθηκε ποσό πάνω από 150.000 €, παραμένει κενό. Στεγάζει μόνο σε μία αίθουσα του ισογείου το Παράρτημα του ΙΕΚ Άμφισσας, το οποίο οσονούπω θα κλείσει λόγω έλλειψης σπουδαστών. Το κτίριο πρόσφατα παραχωρείται ως ξενώνας για φιλοξενία προσκόπων με κίνδυνο να σημειωθούν σημαντικές φθορές. Τελευταία παρατηρήθηκαν ζημιές μετά από προσπάθειες που έγιναν για κλοπές. Εάν συνεχίσει να παραμένει κενό θα παραδοθεί στη φθορά του χρόνου,
- Κτίριο Δημαρχείου: στεγάζει τις Υπηρεσίες της Δ.Ε. Παρνασσού ενώ το Τοπικό Συμβούλιο στεγάζεται σε μισθωμένο χώρο. Η εικόνα των χώρων των γραφείων (στο ισόγειο) δεν είναι η πρέπουσα και δεν υπάρχει στοιχειωδώς ευπρεπής χώρος υποδοχής και εξυπηρέτησης των δημοτών. Φαντασθείτε στον χώρο αυτό να αναπτυχθούν και οι Υπηρεσίες του ΚΕΠ.
 Η στάθμευση των αυτοκινήτων πέριξ του κτιρίου δημιουργεί σημαντικά προβλήματα κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.
- Κτίριο δωρεάς Ιωάννου Μαρρέ: μετά τις εργασίες καθαρισμού του, κατ’ εντολή σας, έχει αφεθεί στην τύχη του. Εάν δε γίνουν σύντομα εργασίες συντήρησής του υπάρχει κίνδυνος, όπως σας έχουμε γνωρίσει, να υποστεί σημαντικές ζημιές.
- Δημοτική Βιβλιοθήκη: στεγάζεται σε μισθωμένο χώρο, όπου αναπτύσσονται κάθε μορφής δραστηριότητες, όπως κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές,
άσκηση χορευτικών τμημάτων κ.ά., που δε συνάδουν με το σκοπό της Βιβλιοθήκης και έπρεπε να αναπτύσσονται σε χώρο Πνευματικού Κέντρου, πέραν του ότι διατρέχουμε τον κίνδυνο να χαθεί πλούσιο υλικό από τις ανεξέλεγκτες αυτές δραστηριότητες. Η Βιβλιοθήκη πρέπει να μεταφερθεί στον ιδιόκτητο φυσικό της χώρο (α’ όροφος κτιρίου Δημαρχείου), όπως είχαν
προβλέψει οι δωρητές της και να συστεγάσει παράλληλα τα βιβλία και τα αρχεία του Ιωάννη Μαρρέ.
Είναι κρίμα η Κοινότητά μας να διαθέτει επαρκείς κτιριακές εγκαταστάσεις και να στερείται σημαντικών κτιριακών υποδομών, όπως Διοικητήριο, Πνευματικό Κέντρο, Κέντρο Νεότητας, Βιβλιοθήκη, Λαογραφικό Μουσείο, υποδομές που υπάρχουν και στα τελευταία χωριουδάκια.
Κατόπιν αυτών, το Τοπικό Συμβούλιο και οι Δημότες θέλουμε την οριστική απάντησή σας και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό και σας παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή μας.

Δική του πρόταση θα καταθέσει ο Αντιδήμαρχος
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο κ. Στάθη Θάνο μας ενημέρωσε πως σε είκοσι μέρες αναμένεται να καταθέσει δική του πρόταση στο Δήμαρχο. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως η πρόταση του θα διαφέρει σίγουρα από του κ. Μολιώτη στο σκέλος της αξιοποίησης του Γυμνασίου, ωστόσο δεν μας άνοιξε τελείως τα χαρτιά του, για να καταλάβουμε που θα κατευθύνεται.
Πάντως μόλις κοινοποιηθεί και η πρόταση του κ. Θάνου, θα γίνει νέα συνέλευση
παρουσία φυσικά και των φορέων ώστε να αποφασιστεί τελικά πως θα αξιοποιηθούν τα κτίρια της Κοινότητας.
ΠΗΓΗ : Η Ώρα της Φωκίδας

77 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ.
    ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ !!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opws panta ksekiname me diafinies,mexri twra den eixame antidhmarxo alla apo oti vlepw kai twra pou exoume antidhmarxo apo to xwrio ta idia pantelaki mou ta idia pantelh mou.ta proswpika tou kathenos gia allh mia fora tha mas paei pisw.anti na katsoun oloi mazi na ta vroun arxizoun tis epistiles kai tis protaseis......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to poly se dyo xronia pou tha fygoun oloi oi ypalhloi apo thn dhmarxeia kai tha pane sthn amfissa poios tha meinei sto dhmarxeio;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kyrie proedre opos phge to iatreio sto mpato toy xwriou kai ta gerontia kopiazoyn na pane apo thn koryfh tou xwriou mexri kato,etsi na pate kai to dhmarxeio kato sto kokkino gefyri kai akoma parakato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΟΥΜΑΡΑ...ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ...
    ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΡΕ ΠΟΥ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΞΕΚΕΦΑΛΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΤΟΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΟΥ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΕΙΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ..ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ.ΟΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟΙ ΛΟΥΦΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΠΟΤΕ! ΜΙΑ ΖΩΗ ...ΓΛΟΛΦΩ!
    Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε Α Υ ΤΟ Κ Α Τ Α Δ Ι Κ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑΑΑΑΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΛΙΩΤΗ... ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ 'ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ'; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΕΛΗΞΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ28 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:41 μ.μ.

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΕΛΗΞΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ*

    *ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ 200 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕ ΔΕΝΔΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΥΤΕΨΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ ΟΙ ΔΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΡΜΑΔΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ..ΧΡΥΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΩΝ .
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ .ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 8 ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ *ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ*.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nά πού διαμαρτύρεστε συνέχεια ανυπόμονοι..
    Παει τακτοποιήθηκε και αυτό.Είδατε τι πετυχαίνουμε άμα είμαστε ενωμένοι?
    Μπράβο στην Κοινότητα και τον Πρόεδρο μας .Μπράβο και στους ενωμένους και
    αποφασισμένους Σουβαλιώτες που ξέχασαν τις παλιές κακιές συνήθειες
    και τα μίση και κάνουν θαυματα!
    Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους.Και στον ακούραστο και λεβέντη Δημαρχό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΚΑΡΙΑ ???
    ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ - ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ - ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ???
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ. ???
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΒΛΗΘΕΙ ,ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ,ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΜΙΣΕΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ,ΔΕΝ ΕΙΣΗΧΘΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ή ΜΗ .
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ. ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΦΕΛΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΝΑΠΤΗΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΙΘΕΜΕΘΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ,ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ,ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ,ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .
    ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ :
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ Σ'ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Δ.ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΄΄ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΕΣ΄΄ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΄΄ΠΑΡΑΓΚΑ΄΄ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

    Μέρες τώρα χιονίζει!
    Στα μάτια των πουλιών
    στα φύλλα των δέντρων
    στις πέννες των ποιητών
    στα σπίτια, στις φάμπρικες,
    στα πάρκα , στα σχολεία.

    Χιονίζει!

    Στους δρόμους
    Τρέχει ο βοριάς
    Σφυρώντας το κοπάδι
    των φιδιών του.

    Κι εγώ
    με παγωμένα δάχτυλα
    τα τελευταία λόγια μου
    σου γράφω:

    Τα πάντα κινδυνεύουν!
    Ηλιε μου μην αργείς.

    Ποίημα του Γιάννη Μαρρέ
    Αφιερωμένο στην Μνήμη του

    Βαρβάρα Βελέντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kala re paidia giati tosa arnhtika sxolia gia ton proedro; ntroph sas paliopaida ntroph sas tha kanete ton anthrwpo kai tha fygei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΤΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ... ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ... ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο Π..........Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ SERVICE ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ... ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ... ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ... ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ; ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΩ ΣΤΗΝ "ΛΟΥΒΡΗ"... ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΑ... ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΡΜΟ" ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΥΤΕ ΒΑΤΡΑΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΧΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΥΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!ΛΑΘΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΟΥΔΕΝ!!ΣΤΑΜΗΤΗΣΤΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ!!ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ!!ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΕ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ,ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 1 ΜΑΡΤ.10:Ο9 μ.μ.
    ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ :
    1.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ( ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ , ΓΥΝΑΙΚΩΝ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ , ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ,Α.Σ.΄΄ΔΙΑΓΟΡΑΣ΄΄ ,ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ) .
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ . ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ .
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Τ.Σ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ . Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ,ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ,ΔΥΣΤΙΧΩΣ,ΑΣΘΕΝΕΙΑ-ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗ ).
    2. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΟ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ??? ΟΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΛΟΠΟΝ .
    3.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ Ή ΕΞΕΦΡΑΣΝ ΘΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ,ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ .
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ .
    ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΤΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΈΤΑΞΕ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ,ΕΖΗΣΑΝ ,ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ . Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ .
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ , ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ:
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΟΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ .
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΚΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ.
    1. ΑΠΕΚΡΥΨΕ Η ΟΧΙ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ?
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣ.
    2. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ (πχ ΛΑΤΟΜΕΙΟ, ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑ κλπ).
    3. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ (πχ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ κλπ).
    ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ2 Μαρτίου 2013 στις 3:58 μ.μ.

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ

      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ; ΓΑΙΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΑΒΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΑΦΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ.

      ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ.

      ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;
      ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ;
      ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑ.

      ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ
      ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ5 Μαρτίου 2013 στις 12:59 π.μ.

      Το μόνο που έχει ακουστεί ανεπίσημα είναι το όνομα του δικηγόρου που αναφέρεις.Όταν όμως ζητήσαμε επίμονα στοιχεία δεν μας είπαν απολύτως τίποτα.
      Πάντως επιφυλάσσομαι για λεπτομέρειες και θα επανέλθω.

      Πιστεύω ότι αν ο Δήμος Δελφών είχε κάνει όντως προσφυγή όπως έπραξε στην υπόθεση "Πατερόλακα" για πολλούς και ευνόητους λόγους θα το διατυμπάνιζε.

      Θα ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη αν με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς σε έθιξα αλλά πίστεψε με ακούγονται πολλά αβάσιμα και επιπόλαια τώρα τελευταία από πολλούς "ειδήμονες" και μη.

      Τέλος θα προτιμούσα αυτή η συνομιλία μας να γινόταν κατ΄ιδίαν, αφού διακρίνω ότι και εσύ νοιάζεσαι για τον τόπο μας και ίσως είμαστε όντως και φίλοι, αφού γράφεις ως ανώνυμος.

      Ας κάνουμε όλοι λίγο πίσω μήπως και βρούμε τα κοινά μας σημεία γιατί σίγουρα υπάρχουν. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

      Διαγραφή
  20. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΒΑΛΑΣΚΑ ΤΩΝ 2.Ο2 ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΕ ΒΑΛΑΣΚΑ (ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ)ΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ENA APO TA IDIA GIA MIA AKOMA FORA TA MATIA MAS THA VGALOUME ME TA XERIA MAS.TO PROVLHMA SAS EINAI O PROEDROS ?OI PROHGOUMENOI POU PERASAN TI EKANAN?TO IATREIO DEN PHGE STHN AKRH TOU XWRIOU?KAI MALISTA XEIRWKROTOUSAN OLOI?MHPWS DEN PREPEI NA ENOXLEITHOUN OI UPALHLOI APO THN VOLH TOUS .SA DEN NTREPOMASTE ,GIA ALLH MIA FORA PEFTOUN TA PRWSOPIA .OLOI PAIZOUN THN POLITIKH TOUS KAI VAZOUN GIA ALLH MIA FORA VAZOUN TA PRWSOPIKA TOUS KAI TIPOTA ALLO SA DEN NTREPOMASTE .ETSI THA PAME MPROSTA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΟΝ* ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟ* ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ .

    -ΓΥΜΝΑΣΙΟ*Θα επαναλειτουργήσει στον ίδιο χώρο απο την καινούργια σχολική χρονια.
    -ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ*Από 1ης Απριλίου θα μπεί μικρό λεωφορειάκι που θα μεταφέρει τους κατοίκους από και πρός το ιατρείο.
    -ΛΑΤΟΜΕΙΟ*Μετά τη δενδροφύτευση που έγινε με απόλυτη επιτυχία ,αναμένεται η απόφαση του ΣΤΕ.
    -ΣΠΙΤΙ ΜΑΡΡΕ*Θα αρχίσει η επισκευή του την 1η Απριλίου με χρήματα που εγκρίθηκαν απο το ΕΣΠΑ.
    -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ*Επιτευχθηκε σημαντικότατη μείωση και ανπρασαρμόζονται απο 1ης Απριλίου στα 187 ευρώ το τ.μ !!
    -ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΛΟΓ ΝΕΡΟΥ*Χαρίζονται και γίνεται μια νέα αρχή με καταμετρήσεις απο 1ης Απριλίου.
    -ΤΟΠΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ*Οι λύσεις που προτάθηκαν για κατασκευή του με κονδύλια του ΕΣΠΑ
    στις θέσεις"Ξηριάς,πριγιότικο,αποδαύλακο,γαιδουροκατουρήματα,μουτσιάρα,γούπατα,στης κοντύλως την τρύπα
    στου νερούτσου τό μύλο ,στο κόκινο γεφύρι και σε άλλες τοποθεσίες κρίθηκαν ασύμφορες.Προκρίνεται μάλλον η λύση προ-κατ κατασκευών στην κάτω και πάνω πλατεία του χωριού.Τα οικήματα εχουν ήδη εξασφαλισθεί απο διάφορους ανα την Ελλάδα Δήμους που στο παρελθον επλήγησαν απο σεισμούς.
    Οσον αφορά τώρα τα προεγκεκριμένα κοντύλια γι αυτό το σκοπό του ΕΣΠΑ, αυτά θα διατεθούν προκειμένου να κατασκευαστούν νεροτσουλήθρες για μικρούς και μεγάλους και SPA ζεστού αλλά και παγωμένου νερού(μπορεί να αξιοποιηθεί και αυτό της Αλεγούσας).
    -ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ*Τοποθετούνται πλέον σε εντελώς νέα βάση.Θα συσκέπτονται και θα συναποφασίζουν χωρις αντιπαλότητες και μίση.Μάλιστα το ενωτικό σλόγκαν που επικράτησε ειναι*αφήστε τα μίση και βρέστε τη λύση *.
    Άντε γειά πατριώτες ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2-3-13 (11:00) : ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΚΕΚΕΣ ΞΕΓΟΥΡΓΟΥΛΩΤΟΙ...
    ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΑΞΑΤΕΕΕΕΕ.....
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ Μ ΕΣΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΦΑΤΖΟΥΡΕΣ ?
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΟ?

    "Ο 1.07 "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1ον: Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. 2ον: ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΒΡΙΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ. 3ον: ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ 4ον: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 5ον: ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗ. 6ον: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ... ΜΕ ΛΕΝΕ "ΖΟΡΟ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το σκέφτηκα αρκετά για να κάνω και εγώ σχόλιο.
    Όμως δεν κρατήθηκα, γιατί μου προξενεί μεγάλη εντύπωση που ο φίλτατος Πρόεδρος ασχολήθηκε τόσο επίμονα με ένα θέμα που στο κάτω – κάτω δεν είναι και απαραίτητο όπως άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα και στα οποία θα έπρεπε να δώσει μεγάλο βάρος.
    Πάλι δηλαδή βρήκε ο Νικόλας θέμα για να διχάσει το χωριό.
    Εδώ βέβαια θα μου επιτρέψει ο διαχειριστής του blog να του επιρρίψω κάποιες ευθύνες που δεν το άφησε να περάσει και το δημοσίευσε .
    Ήταν ανάγκη ή υπάρχει τόση κάψα για την συγκεκριμένη μεταφορά.
    Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα συμφωνήσετε ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα.
    Είμαι σίγουρος ότι αν ο κ. Δήμαρχος είχε σκοπό να διαθέσει κάποια χρήματα για την Σουβάλα (που δεν έχει) θα την έκανε την μεταφορά στο άψε σβήσε για να ξεκινήσουμε να τρωγόμαστε ότι υπήρχαν άλλες προτεραιότητες κλπ.
    Συμπέρασμα.
    Κ. Πρόεδρε άσε επιτέλους την αλληλογραφία και βρες τον τρόπο να επιλυθούν κάποια προβλήματα, βαρεθήκαμε όλο λόγια λόγια.
    Και μια και το σχολίασε και κάποιος φίλος έκαναν ή δεν έκαναν λαμογιές οι προηγούμενοι;
    Είχες υποσχεθεί για αποκαλύψεις ή ήταν λόγια του αέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kati akougete pws o prwin nomarxikos symvoulos tou xwriou mas den upegrapse gia to latomeio einai alhtheia;ti pexnidia pezonte kyrie molioti;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΊΑΥΤΟ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΥΜΕΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΣΤΑΙ ΖΩΑ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ!!ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ ΒΡΕΙΙΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΩ ΠΩΩΩΩ...
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΖΒΑΛΙΩΤΕΣ...
    ΤΙΣ ΚΑΤΑΦΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ......
    Ο ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟΣ(Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ )ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ?
    ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ.....

    ΠΟΙΗΜΑ *ΕΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΝ *ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΑΚΟΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.

    Ω διχόνοια κατατρέχεις
    των ελλήνων τις ψυχές
    τόσο πια που δεν αντέχεις
    τις πληγές τις ανοιχτές

    Τόσο αίμα,τόσο δάκρυ
    όπου εχύθηκε στην γής
    πέρα ως πέρα,άκρη ως άκρη
    κλαίουσα στέκει η πατρίς

    Κι έπειτα απο τόσο θρήνο
    κι απο τέτοιον οδυρμό
    την γεννήτρα γή αφήνω
    τυλιγμένη στον θυμό

    Τέτοιο μίσος,προδοσία
    οφθαλμόν αντί οφθαλμού
    είν η μόνη περιουσιία
    του τρανού αυτού λαού

    *ΠΑΡΝΑΣΣΙΩΤΗΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑ ΤΟΝ 5.55.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ...Ο.
    ΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ* ΜΑΤΩΜΕΝΗ * ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ????
    ΟΤΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΑΠ ΟΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΓΡΕΚΥΛΙΚΑ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ
    ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ....
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ Η ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ?
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ? ΣΕ ΚΑΜΙΑ ...ΚΥΡΙΕ 5.55.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΒΓΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΡΑΒΟ 6:34!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ, ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΛΛΟΥΣ!!ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ???
    ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ?
    ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΩΡΑ.
    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 6:54 : ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ... ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΝΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ... ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΛΑΣΚΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ... ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ... ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ: ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ... ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ; ΑΠΟΡΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ... Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ; ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΤΟ 6:34 : "ΦΙΛΕ", ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ... ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ... ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. #ΖΟΡΟ#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΙ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ..
    ΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΑΤΥΧΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΖΟΡΟ Ε ΖΟΡΟ...
    ΑΚΟΥ ΖΟΡΟ ...ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΛΕΓΟΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Υ.Γ. ΡΩΤΑ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΜΟΙΡΑΖΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Υ.Γ. ΤΟΥ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ-9.00Μ.Μ.:ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΡΑΒΑΙΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ .
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΘΕΣΟΥΝ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ :
    1.ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 08:26 (που για μένα δεν είναι και πολύ ανώνυμος γιατί άθελά του φωτογραφίζεται)ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ 1ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ή ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ . . .
    2.ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 09:58 ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ,ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ :
    ΄΄ Έλληνες εισίν οι της Ελληνικής παιδείας μετέχοντες ΄΄ .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ :
    ΄΄ Σουβαλιώτες εισίν οι της Σουβαλιώτικης παιδείας μετέχοντες ΄΄
    Η ΔΕ ΛΕΞΗ ΄΄ παιδεία ΄΄ ΥΠΟΘΕΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΡΩΤΩΝΤΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καλησπερα σας.....να πω κ εγω τη γνωμη μου για αυτα που διαβασα.Υπαρχουν βλεπω πολλοι καλοθελητες που θελουν την ομονοια κ την αγαπη στο χωριο μας αλλα κατα βαθος κρυβουν τον μεγαλο βουρκο που κρυβεται κατω απο τα ποδια μας και κανουμε οτι δεν τον βλεπουμε.Ισως γιαυτο μας πειραζουν τα σχολια σαν του Ζορο και καποιων αλλων φιλων που θελουν να λενε τα πραγματα με το ονομα τους.Δεν θα γινει ποτε λοιπον αυτο το χωριο "καθαρο" κι αγαπημενο γιατι απο κατω μας θα κρυβεται η βρωμια......και φυσικα γι'αυτο και διακρινω μια αρνητικοτητα γιαυτα τα σχολια γιατι δεν συμφερουν ΚΑΝΕΝΑΝ......τυχαιο; δεν νομιζω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νομίζω αρκετά τα σχόλια
    Συνεχίστε ΕΔΩ να θυμηθούμε και τα ωραία της Σουβάλας.
    http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2013/03/blog-post_261.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ... ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Υ.Γ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ-ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ... ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΒΗΤΟΥΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ: ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΣΤΟΙΧΙΣΕ 96.000 ΕΥΡΩ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ; ...ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ... ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΥΤΗ, ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ; #ΖΟΡΟ#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΗΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 51 ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΑΕΙΑΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! #ΖΟΡΟ#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ3 Μαρτίου 2013 στις 2:32 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ???
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ(ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ) ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ(ΤΕ). ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΟΛΩΝ (ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΔΕΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΒΟΛΕΣ..ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΝ. ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΙΧΟΝΟΙΑ* ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΕΤΗ!3 Μαρτίου 2013 στις 4:56 μ.μ.

    Η Διχόνοια θεωρείται ως ελληνική "αρετή" και ενδεικτική είναι μια τούρκικη ιστορία που την αναφέρει ο Νίκος Καζαντζάκης.

    "Όταν ο Αλλάχ έφτιαξε τον κόσμο έφτιαξε από κάθε εθνικότητα έναν άνθρωπο και τους έβαλε σε ένα ταψί. Τον Τούρκο τον έφτιαξε από τα καλύτερα υλικά βούτυρο, μέλι και γάλα ενώ τον Έλληνα τον έφτιαξε από τα χειρότερα σκατά, ακαθαρσίες κλπ, βρωμιές. Αφού αναπαυόταν μετά το φτιάξιμο του κόσμου και των ανθρώπων, πήρε δυσάρεστο μήνυμα από τους αγγέλους του. Αλλάχ Συμφορά!

    Ο Έλληνας στο ταψί τους ξεπάστρεψε όλους, πάει κι ο Τούρκος, πάει κι ο Εγγλέζος, πάει κι ο Εβραίος. Έπεσε ο μεγάλος πάνσοφος Αλλάχ σε σκέψη μεγάλη και ιδέες δεν του κατέβαιναν. Καλεί συμβούλιο σοφών και αγίων και τότε ύστερα από πολλή σκέψη, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τους ανθρώπους έναν από κάθε φύλο και εθνικότητα, αλλά δύο Έλληνες. Πράγματι η ιδέα πέτυχε. Από τότε οι Έλληνες τρώγουνται μεταξύ τους και έχουν αφήσει του άλλους σε ειρήνη και ηρεμία. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ*Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ...3 Μαρτίου 2013 στις 5:13 μ.μ.

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ 144-147

    - Ἡ Διχόνοια ποὺ βαστάει
    ἕνα σκῆπτρο ἡ δολερὴ
    καθενὸς χαμογελάει,
    "πάρ' τό", λέγοντας, "καὶ σύ".

    - Κειο τὸ σκῆπτρο πού σας δείχνει
    ἔχει ἀλήθεια ὡραῖα θωριά.
    μὴν τὸ πιάστε, γιατί ρίχνει
    εἰσὲ δάκρυα θλιβερά.

    - Ἀπὸ στόμα ὀποῦ φθονάει,
    παλληκάρια, ἂς μὴν πωθεῖ,
    πῶς τὸ χέρι σας κτυπάει
    τοῦ ἀδελφοῦ τὴν κεφαλή.

    - Μὴν εἰποῦν στὸ στοχασμό τους
    τὰ ξένα ἔθνη ἀληθινά:
    "Ἐὰν μισοῦνται ἀνάμεσό τους
    δὲν τοὺς πρέπει ἐλευθεριά".


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ..ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ3 Μαρτίου 2013 στις 5:28 μ.μ.

    Μία διδακτική «ιστορία»
    Την «ιστορία» που ακολουθεί μου τη θύμισε ένας καλός φίλος που τυχαία μπήκε και διάβασε στον πολυδροσοπαρνασσο τη φαγωμάρα μας . Είναι αρκούντως διδακτική, αφού σκιαγραφεί την κατάρα της φυλής μας: το φθόνο μεταξύ μας και τη διχόνοια.

    Εμφανίστηκε λέει ένας καλός μάγος σ' έναν μεσήλικα χωριάτη,στην περίπτωσή μας Σουβαλιώτη και του είπε:

    «Άκου άνθρωπέ μου, ζήτησέ μου ό,τι θέλεις κι εγώ θα σου το κάμω, με μια όμως προϋπόθεση: Θα κάνω το διπλάσιο στον γείτονά σου». Δύσκολο το… πρόβλημα κι ο ήρωας της ιστορίας μας ζήτησε και πήρε προθεσμία! Σκέφτηκε το ένα, σκέφτηκε το άλλο:

    «Αν ζητήσω ένα εκατομμύριο χρυσές λίρες θα πάρει δύο ο γείτονας. Άστο! Αν ζητήσω επαύλεις και υπάρχοντα θα πάρει τα διπλάσια ο γείτονας μου. Όχι!». Δύσκολο... πρόβλημα του 'βαλε ο μάγος...

    Το βασάνισε από εδώ, το βασάνισε από εκεί ώσπου το μυαλό του φωτίστηκε. Βρήκε τη... λύση κι αμέσως φώναξε ξανά το μάγο. «Ακούω τι θέλεις» του είπε εκείνος.

    - Να μου... βγάλεις το ένα μάτι, του 'πε ο τυπικός... Σουβαλιώτης (και μέσα του μεγάλη ήταν η χαρά που ο μάγος θα ' βγάζε και τα δύο του γείτονά του)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ.
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ
    BLOG ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ.ΒΛΕΠΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΘΕ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ .ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΤΗΣ ΛΙΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ.Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ.
    1. ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
    2.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
    3.ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΟΛΥΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ 5 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑΧΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    4. ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ
    ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
    5. Ο ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΜΑΡΡΕΣ ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΣΟΥΒΑΛΑ3 Μαρτίου 2013 στις 8:40 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ 8: 15
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΕ?).
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ….) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ.
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΤΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ??
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ (ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙΣ) ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8:15 μ.μ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΝΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ) ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ )ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ 15 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ,ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ,ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΨΗΛΟΔΩΡΟΔΟΚΕΙΘΕΝΤΑ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ .
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΓΧΩΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΛΕΓΕΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΠΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ,ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ .
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ,ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ3 Μαρτίου 2013 στις 10:12 μ.μ.

    Πάαααααλι τα ίδια!!!!!!
    Ρε 9: 47 ακούμε τα ίδια και τα ίδια.
    Έχεις στοιχεία για αυτά που λες!
    Στον Εισαγγελέα να τελειώνουμε.
    Εμένα με νοιάζει τι γίνετε τώρα, το κατάλαβες? Και τώρα δεν γίνετε τίποτα.
    Λοιπόν ο Πρόεδρος και εσύ στον Εισαγγελέα γιατί διαφορετικά μου φαίνετε σαν λάσπη και στο κάτω κάτω τους ψήφισαν δύο φορές οι Σουβαλιώτες.
    Δεν βλέπω να προβληματίζεσαι για το τώρα και κάτι λέει αυτό.
    Και αν είσαι τόοοοσο πολύξερος βγές με το όνομά σου και να τα καταγγείλεις.
    Τι πρέπει να κάνουμε οι Σουβαλιώτες τελικά , σαν σοφός που είσαι (εσύ πρέπει να έχεις διαπρέψει αλλού κατά πως σε κόφτω ή ξέρεις πολλά για λαμογιές
    Για το θέμα της μεταφοράς των γραφείων δεν μας είπες τίποτα γιατί αυτό είναι το θέμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λοιπον ολα ειναι τελεια,ολα ειναι καταπληκτικα,δεν τρεχει τιποτα σε αυτο το χωριο,μην κατηγορειται κανεναν πρωην,νυν και επομενο,κοιμηθειτε και προσεξτε μην ξυπνησετε αποτομα....καλο καλοκαιρι,οχι σκουπιδια ,οχι πλαστικα σε θαλασσες κ ακτες...........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤ. 10:47 ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΛΥΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΕΣ .
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΘΕΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 2ας ΝΟΕ.ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (polydrososparnassou.blogspot.gr/2012/11/blog-spot_2.html)
    ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΄΄ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΟ ??? ΄΄
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΄΄ ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ !!! ΄΄
    ΚΑΙ ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ - ΑΠΟΝΤΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .

    Υ.Γ.
    ΣΕ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΩ ΔΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. se dokimasame kai esena kai mas ekanes rentikolo thn paramonh tou dekapentaygoystoy

      Διαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΕΚΔΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ4 Μαρτίου 2013 στις 12:52 π.μ.

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΕΚΔΙΚΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ.
    1. Ο δρόμος για το χιονοδρομικό είχε, όσον αφορά τη δαπάνη , το σκοπό του .Στη διαδρομή του βρίσκονται
    τα sale με αθλητικές εγκαταστάσεις(γκολφ,τένις,γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ) πισίνες , spa και θερμοπίδακες των προηγούμενων δημάρχων.
    2. Ο περιφερειακός δρόμος απο το μύλο στα μαντάμια έγινε γιατι είχε προγραμματιστεί η λειτουργία στα μαντάμια του νέου υπερσύγχρονου υδροηλεκτρικού εργοστασίου Πολυδρόσου.Το εργοστάσιο θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Μαιο(σοβαρολογώ , οχι τον κόκκινο..) .Αυτό σημαίνει τέλος το κόστος ρεύματος και τα χαράτσια γιά τους Σουβαλιώτες.
    Οσονούπω θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους ,αφου εκσυγχρονίστηκαν πλήρως με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες τα μαντριά κατα μήκος του δρόμου τα οποία θα λειτουργούν πλέον με τηλεχειρισμό και με τηλεκάμερες και τα εργοστάσια * Μύλος, που πλέον εκτός απο σιτάρι ,κριθάρι και καλαμπόκι θα αλέθει και πελετ,ελαιοπυρήνες,καρυδότσουφλα ,καυσόξυλα και Υδροτριβείον ,το οποίο συγκεκριμένα πέρα απο τσούκνες γινομένες και κουρελές θα εχει τη δυνατότητα να πλένει δια του στροβιλισμού και διαφορα οικόσιτα ζώα π.χ κατσίκια , πρόβατα , γαιδούρια ,σκύλους ,γάτες κ.λ.π.
    3.Για τη σκεπή του σχολείου δαπανήθηκαν τόσα χρήματα , λόγω του ότι υπήρχε πρόβλεψη να εγκατασταθούν και φωτοβολταικά συστήματα.Η εγκατάστασή τους έγινε και αυτά θα τεθούν σε λειτουργία το Μαιο (τον κανονικό...).
    4.Οσον αφορά τώρα τα σκουπίδια που κάποιοι έγραψαν οτι αρκετές φορές αδειάζονταν στα σφαγεία
    πρόκειται για κακοήθειες .
    Μήπως όμως αυτο θά έπρεπε μερικές φορές να γίνεται , αφού με το λίπασμά απο τη σήψη τους που θά κατέβαζε το ποτάμι σε συνδιασμό και με τις αποχετεύσεις του χωριού που χύνονται σε αυτό θα υπήρχε υπερπαραγωγή στα περιβόλια της Σουβάλας απο ντομάτες, μελιτζάνες, πιπεργιές αλλα και τα πασίγνωστα και θαυματουργά Σουβαλιώτικα αγγούρια τα οποία σημειωτέον ειναι ιδιαίτερα ωφέλιμα και υγειινά για τον οργανισμό?Μάλιστα θα μπορούσαμε να τα εξάγουμε κιόλας.
    Μετά τα παραπάνω λοιπόν ηρεμήστε.Οι καλύτεροι στην περιοχή είμαστε!Και μάλιστα λειτουργούμε κατά γράμμα με βάση το αναπτυξιακό προγράμμα που έχει χαράξει η Εθνική μας κυβέρνησή .
    Η ανάπτυξη της χώρας μας ξεκίνησε και ξεκίνησε απο την Πολύδροσο Παρνασσού.Ετσι θα περάσουμε στην Ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που έλυσε όλα τα προβλήματα όπως αναφέρεις αγαπητέ ανώνυμε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και έχουμε να λέμε για έργα που μας άφησε....
      (δρόμο χιοινοδρομικού,γήπεδα τενις-γκολφ-ποδοσφαίρου- ο δρόμος στα μαντάμια και όλα όσα αναφέρεις΄-όλα τα στενά στο χωριό έχουν ασφαλοστρώθεί- δεν υπάρχει πουθενά δίκτυο με αμίαντο- οι αγωγοί λυμμάτων δεν σπάνε πουθενά κτλπ κτλπ ά ξέχασα και το πολυιατρείο που έφτιαξαν και ξεποδαργιάστηκαν τα γερόντια τα πηγαινοέρχονται). ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ ΟΛΑ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΩΤΩΝ).
      ΕΣΥ ΤΕΡΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
      ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ.
      ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

      Διαγραφή
  57. -ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ,ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΛΙΓΟ???,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ,ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!Α.Φ.Ω.Ν.Ο.Σ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΙΚΟΣ Κ ΣΤΥΛΙΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2:20 ,
    ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ,ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΝΟΜΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ??? ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑ ,ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝ ΑΔΙΚΩ ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΝΙΚΟ ΟΡΕΞΗ ΝΑΧΕΙΣ...
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ?4 Μαρτίου 2013 στις 11:44 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ??
    ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ?
    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ BLOG(ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..
    ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ.....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ....ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ.

    ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ?

    Υ.Γ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ BLOG (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ)ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΕΕ ΠΡΟΕΔΡΕ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ) ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑ, ΘΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ? ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ "ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ ΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΒΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ, ΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΧΑΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εχθές ΟΛΟΙ οι σύλλογοι πρότειναν κάποιον συγχωριανό μας να είναι ο συντονιστής της επιτροπής αγώνα.
    Δεν αυτοπροτάθηκε και δεν ήταν παρών.
    Παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων.
    Εσύ αγαπητέ (να πω πρόεδρε???) σχολιάζεις τι????
    Στην Ώρα της Φωκίδας ο Πρόεδρος του ΤΣ Πολυδρόσου έδωσε μια συνέντευξη.
    Επειδή αφορούσε το χωριό την μετέφερε αυτούσια χωρίς κανένα σχόλιο.
    Κατά τη γνώμη σου αυτό σημαίνει ότι σπέρνω διχόνοια?
    Δεν θα έπρεπε να το μεταφέρω?
    Κανένα σχόλιο παραπάνω γιατί θα μπορούσες να εκφράσεις τις αμφιβολίες σου εχθές και να μην συμφωνήσεις.
    Περιττό δε να σου πω ότι αυτό ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, γιατί απλά το σκέφτομαι.
    Τελικά με ποιο σκεπτικό έκανες το σχόλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. τα σαμαρια σας...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 5:23: ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ; ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΥΓ:ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 300 ΝΕΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. #ΖΟΡΟ#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ...Η ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ...6 Μαρτίου 2013 στις 12:08 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΟΥΛΗ ΤΩΝ 5.23 ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    Η ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ Κ.Κ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ .... ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΟΥΝ (ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΟΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ? ) ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ Η ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΟΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥ ΩΣ ΣΗΠΙΑ Η ΜΕΛΑΝΟΦΟΡΟΣ. .
    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ (ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ..ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ..)ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    Η ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ......ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ * ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.....*
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ... ΚΥΡΙΟΥΛΗ.

    Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ * ΜΑΣΚΟΦΟΡΕ ΕΚΔΙΚΗΤΗ* ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ.
    ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.....













    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ*ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ6 Μαρτίου 2013 στις 12:29 π.μ.


    «Έδιωξε» πρέσβη και χρυσό ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης


    «Θέλουμε να μας αφήσετε ήσυχους για να μπορέσουμε να προκόψουμε», είπε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης στον Καναδό Πρέσβη, στη συνάντηση τους για την επένδυση Χρυσού στο Πέραμα.

    Το θέμα της Καναδικής επένδυσης χρυσού στο Πέραμα ήταν αυτό που κυριάρχησε στην συνάντηση τους, με την τοπική κοινωνία να έχει τοποθετηθεί ενάντια στο έργο. Μάλιστα τη Δευτέρα διοργανώνεται μεγάλη διαδήλωση στον Έβρο ενάντια στην επένδυση.

    Ο πρέσβης δήλωσε ότι δεν εκπροσωπεί την εταιρεία, αλλά την Καναδική κυβέρνηση, η οποία εγγυάται για την σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ευαισθησία της εταιρείας ELDORADO GOLD CORP, μητρικής της Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ.

    «Θέλουμε να μας αφήσετε ήσυχους να αναπτύξουμε εδώ την αλιεία μας, την κτηνοτροφία μας, τον τουρισμό μας, τα δάση μας, για να μπορέσουμε να προκόψουμε. Αν πραγματικά εκτιμάτε τον ελληνικό πολιτισμό, αφήστε μας ήσυχους και καθαρούς. Δεν μπορούμε άλλο», δήλωσε ο κ. Λαμπάκης.

    «Η Αθήνα δεν σκέφτεται τη ζωή των Θρακιωτών. Και γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων τις αποφάσεις της Αθήνας και σηκώνουμε μπαϊράκι. Μπορεί να είχαμε κακές κυβερνήσεις τόσα χρόνια και να έκαναν κακές επιλογές, αλλά έχουμε αλιεία, έχουμε θάλασσα, ήλιο και γη. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε όλους εκείνους τους τομείς που μπορούμε. Δεν λέμε όχι στην εκμετάλλευση του χρυσού, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το δώσουμε σε εσάς. Αυτός είναι ο χρυσός μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΕΦΕΡΑΙ ΟΤΙ ΕΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΥΓ: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ... ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΔΑ 4 ΙΧ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΤΟ 1 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ), Η ΔΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΛΑΛΟΜ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΧ. ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Η ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. #ΖΟΡΟ#

    ΑπάντησηΔιαγραφή