Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Πολιτική Κεφαλογιάννης: Δεν μπορεί να λέει τέτοιες ανοησίες ο Στουρνάρας


Πυρ ομαδόν εναντίον του υπουργού Οικονομικών. Μετά τον Ν. Κακλαμάνη και ο Γραμματέας της ΝΔ επιτέθηκε στον Γ. Στουρνάρα που μίλησε για εκτροχιασμό της οικονομίας την περίοδο Καραμανλή. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Μ. Κεφαλογιάννης δήλωσε:

«Tον θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο και βαθύ γνώστη των οικονομικών για να λέει τέτοιες ανοησίες. Θα τον καλέσουμε στην Συγγρού αν θέλει να έρθει να τον εξετάσουμε αν ξέρει καλά την οικονομική ιστορία της Ελλάδας. Πάντως τέτοιες ανοησίες ο κ. Στουρνάρας δεν μπορεί να λέει και πιστεύω ότι δεν μπορεί να τις λέει κιόλας γιατί δεν έχω διαβάσει την συνέντευξη»

Τι είπε ο Γ. Στουρνάρας για Καραμανλή και Παπανδρέου

Ν. Κακλαμάνης: «Ο Στουρνάρας μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ»

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Real Fm 97.8 είπε χαρακτηριστικά «Όλοι έχουμε παρελθόν. Το ίδιο και ο κ. Στουρνάρας όταν μαγείρεψε τα στοιχεία το 2000 για να μπούμε στο ευρώ. Ευθύνη για την οικονομική πολιτική έχει και ο πρωθυπουργός και όλοι και εγώ ο ίδιος. Ψήφισα τα μνημόνια και το μνημόνιο 3, διότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση».

Παρά την δημόσια στήριξη που παρείχε η κυβέρνηση στον υπουργό Οικονομικών δια στόματος Σίμου Κεδίκογλου οι «γαλάζιοι» βουλευτές συνεχίζουν να εξαπολύουν πυρά εναντίον του Γ. Στουρνάρα γεγονός που προβληματίζει το μέγαρο Μαξίμου.

Τουλάχιστον η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από τις αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών και πλέον περιμένουν τις τελικές αποφάσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών από την στιγμή που έχει την πλήρη στήριξη του Πρωθυπουργού δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει στην οικονομική πολιτική που έχει χαράξει καθώς όπως εκτιμά είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση. Συνεργάτες του σημειώνουν πως «του ασκούν κριτική μόνο για την κριτική καθώς δεν έχουν άλλες προτάσεις». Ο Γιάννης Στουρνάρας σε αποκλειστική του δήλωση στην Realnews τονίζει «Ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Σαμαρά, του κ. Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση».
Real.gr

1 σχόλιο: