Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Επεισοδιακή η έκτακτη συνεδρίαση, αποχώρησε ο Δήμαρχος…


Μία ακόμα συνεδρίαση που τα χαρακτηριστικά της ήταν η ένταση και οι αποχωρήσεις, έλαβε χώρα στο Δημοτικό κατάστημα της Κάτω Τιθορέας την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013. Η έκτακτη συνεδρίαση που είχε ως θέματα τη στήριξη των ...
δημοσίων υπηρεσιών του Δήμου  (Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας , κ. λ. π) καθώς και την  ασφάλεια των πολιτών ( κλοπές – Αστυνομικό Τμήμα) ολοκληρώθηκε χωρίς τη συμμετοχή του Δημάρχου κ.Ντούρου, καθώς ο ίδιος αποχώρησε στο πρώτο θέμα της έκτακτης συνεδρίασης, όταν κατά την διάρκεια που απαντούσε στο σώμα, και λέγοντας ότι: « Η αντιπολίτευση   οποία συνασπίστηκε και  με ορισμένους συμβούλους της πλειοψηφίας που και κατά το παρελθόν είχαν στραφεί εναντίον μου , θέλησαν πιθανόν να προβούν  σε εκμετάλλευση του γεγονότος αυτού, προκειμένου να αποκομίσουν το όφελος από τις ενέργειες που έχω κάμει μέχρι τώρα , και να πουν στον Κόσμο: εάν εμείς δεν κάναμε το έκτακτο συμβούλιο αυτό στις 4.2.2013 και αν δεν γίνονταν κινητοποιήσεις, το ΚΥ θα το είχαν κλείσει.» στο σημείο αυτό προκλήθηκε ένταση στην αίθουσα απο μερίδα Δημοτικών Συμβούλων και διαμαρτυρόμενος ο Δήμαρχος προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για μεθόδους που  προσβάλλουν το αξίωμα του Δημάρχου, αλλά και τη σωστή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου αποχώρησε. Η συνεδρίαση μετά από ολιγόλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, συνεχίστηκε με τους εναπομείναντες Δημοτικούς Συμβούλους να στηρίζουν ομόφωνα τη πρωτοβουλία πολιτών Αμφίκλειας για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 στον χώρο του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας.
Ακούστε πιο κάτω τις δηλώσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας – Ελάτειας κ.Αναγνώστου, καθώς και τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων κ.Γρίβα – κ.Γώγου και κ.Καράφλα.  


ΠΗΓΗ : http://e-tithorea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου