Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

κ.Δήμαρχε, ζητήστε συγνώμη και εγκαταλείψτε


Κύριε Δήμαρχε,
Με θλίψη παρακολουθώ την κατάντια της λειτουργίας της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα αποτελέσματα αυτού του χάους, όχι μόνο έχουν φέρει τα χωριά μας...
πίσω για πολλά-πολλά χρόνια, αλλά το χειρότερο έχουν διχάσει την κοινωνία ακόμα ανάμεσα και σε οικογένειες και μοναδικός υπεύθυνος είναι ο άρχοντας και υπεύθυνος της Διοίκησης του Δήμου.
Καμαρώνατε για την πρόθεσή σας να ενώσετε τις κοινωνίες των πρώην Δήμων, αλλά εσείς καταφέρατε να διαλύσετε όποια συνοχή και ελπίδα συνεργασίας υπήρχε.
Αν ήμασταν παιδιά σας κ.Δήμαρχε θα σας κρίναμε σαν γονιό και θα σας εγκαταλείπαμε, δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να φύγουμε γιατί τα σπίτια είναι δικά μας και δεν πιστεύω να ελπίζετε να μετακομίσουμε για χατίρι σας.
Έχετε κατορθώσει να είμαστε το μόνιμο σημείο αρνητικής αναφοράς σε όλο το νομό από όλα τα Μ.Μ.Ε.
Το χειρότερο όλων όμως είναι η ανυπαρξία νέου έργου και η καταστροφή όλων των λειτουργιών, που προηγούμενοι από εσάς παράγοντες με κόπο και χρήμα του πληθυσμού κατάφεραν να δημιουργήσουν.
Η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού είναι μία εύκολη υπόθεση, αρκεί ο επικεφαλής βασικά να έχει καλές προθέσεις και να μην είναι προκατειλημμένος.
Μέχρι τώρα δεν μας έχετε πείσει για τα παραπάνω.
Η συνέχιση της τωρινής απαράδεκτης κατάστασης στην λειτουργία της πλειοψηφίας του Δήμου, καταντά ιδιαίτερα επώδυνη για το μέλλον του τόπου και δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν σας ενδιαφέρει το μέλλον του.
Είμαι σίγουρος ότι λύση υπάρχει.
Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να την βρείτε.
Είναι ανάγκη να δοθεί λύση χθες.
Είστε υποχρεωμένος να κινηθείτε άμεσα.
Γενικές συνελεύσεις ‘’κρυφά σχολειά’’ δεν ωφελούν.
Αντιμετωπίστε τα προβλήματα κατάματα και μην τα κρύβετε κάτω από το χαλί.
Εάν δεν μπορείτε ντροπή δεν είναι. Ζητήστε συγνώμη και εγκαταλείψτε πριν βυθιστεί το σκάφος, να αναλάβουν οι πολίτες να βρουν λύση, σώζοντας το σκάφος και δημιουργώντας καινούργια ρότα, γιατί η δική σας μας πάει σε ξέρα.
Τι θα αφήσετε κ.Δήμαρχε κληρονομιά στις επόμενες γενιές από τη θητεία σας;
Ούτε έργα, ούτε πολιτισμό, ούτε αθλητισμό, μόνο διαλυμένες δομές, πολύ περισσότερο όμως χωρίς καμία σκέψη ή πρόγραμμα για το μέλλον.
Άλλη μία τετραετία χαμένη και η ευθύνη βαραίνει εσάς πρώτα και μετά την κεντρική εξουσία.
Συνεχίζεται…
    
Ψαρουδάκης Ιωάννης Νικολάου
http://e-tithorea.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ;;;; ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή