Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πολιτιστικός Σύλλογος Βουνιχώρας - ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗΣ» και στην προσπάθειά μας για την περιβαλλοντολογική...
κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας, θα πραγματοποιήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεντροφύτευση το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ».
Με την προσπάθειά μας αυτή θέλουμε να αποδείξουμε έμπρακτα ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την αισθητική αναβάθμιση του χωριού μας, αλλά και να διδάξουμε στα νέα παιδιά την συμβολή της φύσης και την αξία της, για τον άνθρωπο και την ποιότητα της ζωής του.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΤΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑ26 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 μ.μ.

    .
    ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ.
    ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ 200 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕ ΔΕΝΔΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΥΤΕΨΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ ΟΙ ΔΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΡΜΑΔΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ..ΧΡΥΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΩΝ .
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ .ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 8 ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ *ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ*.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή