Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Άρχισε ήδη τη λειτουργία του το ΚΕΦ Αμφίκλειας


 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
             
                  Άρχισε ήδη τη λειτουργία του το ΚΕΦ Αμφίκλειας .
               ΚΕΦ = « ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ »
Α )  Στο Δημοτικό κατάστημα της Αμφίκλειας ( πρώην Δημαρχείο ) και στον ισόγειο χώρο δίπλα στο ΚΕΠ , ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΚΕΦ  Αμφίκλειας...
σε συνέχεια της Δ.Ο.Υ  Αμφίκλειας η οποία  συγχωνεύτηκε  πρόσφατα με τη Δ.Ο.Υ  Λαμίας .
Οι δημότες του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας , καθώς και οι πολίτες φορολογούμενοι της ευρύτερης περιοχής  μπορούν στο εξής και ανεξάρτητα από την Εφορία στην οποία κατέθεταν έως σήμερα τις φορολογικές τους δηλώσεις , να απευθύνονται για τις όποιες φορολογικές τους υποθέσεις αλλά και για ειδικότερη ενημέρωση στο γραφείο αυτό.
Το ΚΕΦ είναι ένας νέος θεσμός και υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών που σκοπό έχει την ενημέρωση και τη διευθέτηση των φορολογικών υποθέσεων των πολιτών, με τη μικρότερη δυνατή μετακίνηση και ταλαιπωρία τους και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες  ανεξαρτήτως σε ποια Δ.Ο.Υ ανήκαν στο παρελθόν .
Η κατάλληλη στελέχωση του ΚΕΦ Αμφίκλειας που έγινε ήδη με έμπειρο προσωπικό και ο απαραίτητος εξοπλισμός,  εγγυώνται την άμεση , σωστή και έγκυρη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας .
Κατά το κοινώς λοιπόν λεγόμενο: « Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ».
                       
                           ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
Β )  Η Κτηματική Υπηρεσία του Νομού Φθιώτιδας  προκήρυξε μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου προκείμενου να στεγαστεί το Αστυνομικό Τμήμα  Αμφίκλειας για τα επόμενα χρόνια . Ενδιαφέρεται για την ενοικίαση κατάλληλου, σύγχρονου στεγασμένου χώρου εντός του σχεδίου πόλεως  της Αμφίκλειας όπου και η έδρα του ΑΤ..
Η διάρκεια μίσθωσης  ανέρχεται στα 12 έτη και η ωφέλιμη στεγασμένη επιφάνεια του κτηρίου θα πρέπει να είναι περί τα 180 τ.μ  Τα ζητούμενα χαρακτηριστικά , οι λοιπές προϋποθέσεις καταλληλότητας  του προς ενοικίαση κτηρίου καθώς και οι όροι συμμετοχής στη μειοδοτική διαδικασία , μπορούν να αναζητηθούν από τους ενδιαφερόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας και στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου στην Αμφίκλεια .
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 18-2-2013 ημέρα Δευτέρα , στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Φθιώτιδας στη Λαμία ( Αβέρωφ 14 ).
Το μηνιαίο προτεινόμενο μίσθωμα δεν υπερβαίνει τα 550 ευρω .
Ως γνωστό οι πρόσοδοι πλέον των ενοικίων, φορολογούνται  αυτοτελώς και για την ως άνω περίπτωση, ο συντελεστής φορολόγησης δεν ξεπερνά το 10%
Επειδή τόσο την προηγούμενη, σχετικά μακρά, χρονική περίοδο, όσο και εντελώς πρόσφατα έως και σήμερα, από διαφόρους ασχέτους και μυθομανείς διακινούντο και κυκλοφορούν ακόμη, βλακώδη σενάρια περί καταργήσεως του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας κλπ.,  η προαναφερόμενη διαδικασία  ενοικίασης στέγης για τα επόμενα 12 συναπτά έτη, τους δίνει την καλύτερη απάντηση διαψεύδοντάς τους για μια ακόμη φορά και κατά τρόπο απόλυτο .

                                                              Επειδή η ενημέρωση είναι…. χρειαζούμενη
                                                                     Θανάσης  Παπακωνσταντίνου

1 σχόλιο:

  1. Και η ΔΟΥ Αμφίκλειας είχε μισθώσει το ακίνητο για 15 έτη αλλά στα 8 έφυγε και πάει!!!! Επειδή η ενημέρωση είναι.... χρειαζούμενη, για κάποιους που βλακωδώς διακινούν σενάρια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή