Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η 66χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά που συγκλόνισε την Κεφαλλονιά [video]

Είναι 66 χρονών και εδώ και εδώ και σχεδόν δύο χρόνια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία φοιτήτρια...
στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλλονιά.

Ο λόγος για την Χανιώτισσα Κατερίνα Πατηνιωτάκη, η οποία είχε προκαλέσει τον πανελλήνιο θαυμασμό το 2011 όταν πέτυχε στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τώρα προκάλεσε συγκίνηση και καταχειροκροτήθηκε όταν πήρε τον λόγο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς με θέμα την μεταφορά της σχολής στο Μεσολόγγι σύμφωνα με το σχέδιο «Αθηνά».

Η 66χρονη Κατερίνα Πατηνιωτάκη αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι φοιτητές αν το ΤΕΙ μεταφερθεί στο Μεσολόγγι, συγκλονίζοντας με τα λόγια της.

Μίλησε για τα όνειρα – όχι τόσο τα δικά της – αλλά των κατά πολύ νεώτερων συμφοιτητών της που κινδυνεύουν να χαθούν και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους και τους εκατοντάδες συμφοιτητές που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος κ. Κεκάτος, πρότεινε η κ. Πατηνιωτάκη να γίνει επίτιμος δημότης Κεφαλονιάς.

Και μια λεπτομέρεια που έχει την δική της σημασία.

Η κα Κατερίνα Πατηνιωτάκη είναι μητέρα της συζύγου του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κ. Πενταγιώτη, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό του Αρείου Πάγου με βαριές κατηγορίες εξ αιτίας της επιστολής που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο κατά των «μνημονιακών» πολιτικών.

Δείτε την ομιλία της 66χρονης φοιτήτριας κας Πατηνιωτάκη στην Κεφαλλονιά.



Να σημειωθεί πως η κα Πατηνιωτάκη – Χανιώτισσα με καταγωγή από το Ηράκλειο - μέχρι το 2004 ως μόνο εφόδιο γνώσεων είχε το απολυτήριο του Δημοτικού Σχολείου.

Τότε - σε ηλικία 57 ετών - αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην ζωή της και γράφτηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο Χανίων.

Ακολούθησε το Εσπερινό Λύκειο και με την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς της έφτασε στην επιτυχία των πανελλήνιων του 2011 και στην εγγραφή της στην σχολή Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου