Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Αναβολή για τις 26 Φεβρουαρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των 12 αγροτών


  Μια απόφαση που έκανε τον βασικό κατηγορούμενο, πρόεδρο του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου Δημήτρη Δημογιάννη να σχολιάσει...
στον  ΛΑΜΙΑ  FM-1πως είναι πρωτοφανές ένα αυτόφωρο να έχει διάρκεια ενός μήνα . Σχόλια επίσης προκάλεσε και η απουσία των τριων αστυνομικών, βασικών μαρτύρων κατηγορίας. 
Εμείς κατηγορούμαστε και ήρθαμε να δικαστούμε. Δεν θέλαμε την αναβολή. Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν με την απουσία τους γι' αυτό τόνισε ο κος Δημογιάννης.

Η εχθρική και υποτιμητική στάση της αστυνομίας γιγαντώνει τον αγώνα μας, δήλωσαν άλλοι κατηγορούμενοι αμέσως μετά την απόφαση για αναβολή. 
Σχετικά με την κυβερνητική στάση απένεντι στις αγροτικές κινητοποιήσεις αλλά και τα τελευταία επεισόδια, οι αγρότες ζήτησαν ανοιχτά και ονομαστικά από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα να πάρει θέση.
"Κάτι έγινε στον τόπο του, στην Λαμία. Που είναι; Δεν άκουσε τίποτα, δεν τον ενημέρωσαν; Ούτε μια δήλωση;" έλεγαν με νόημα στα δικαστήρια οι αγρότες.
Μετά την απόφαση για αναβολή, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν με συνθήματα για συνέχεια του αγώνα, ενώ στο μπλόκο της ΠΕΛ ξεκίνησε αμέσως συνέλευση των αγροτών για τα επόμενα βήματα..
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου