Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Επιστροφή ειδοποιητηρίων ΕΕΤΗΔΕ 2011 στη Δ.Ο.Υ Λαμίας από «Πολίτες & Συλλογικότητες Λαμίας» (video)


Ομαδική παρέμβαση έγινε σήμερα Πέμπτη 21/2/13  στη Δ.Ο.Υ Λαμίας από «Πολίτες & ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ Λαμίας» για την επιστροφή των ειδοποιητηρίων του ΕΕΤΗΔΕ 2011  με τη συνοδεία εξώδικης δήλωσης.  Πρόκειται για 68 πολίτες που είχαν πληρώσει...
το αντίτιμο του ρεύματος αλλά είχαν αρνηθεί να πληρώσουν το χαράτσι που ήταν ενσωματωμένο στο λογαριασμό της ΔΕΗ,  το οποίο πλέον ζητείται  από τις κατά τόπους Δ.Ο.Υ μέσω ειδοποιητηρίων που στάλθηκαν.
Όπως τόνισε ο  εκπρόσωπος των «Συλλογικοτήτων Λαμίας» πρόκειται για  μια ενέργεια αντισυνταγματική και παράνομη που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν κινηματικά και νομικά και καλούν όλους τους πολίτες σε αλληλέγγυα συμπαράταξη διαμαρτυρίας κι αντίστασης.
Επίσης, καλούν και τους αγρότες που ήδη δήλωσαν πρόθεση για παρέμβασή τους στη Δ.Ο.Υ., αλλά και όποιον άλλο κλάδο με ίδια πρόθεση, να συμμετάσχουν στην κίνησή τους  συντονισμένα και συνολικά, για παρέμβαση για επιστροφή Χαρατσιών και για ανακοπές.
Επίσης,  στην τακτική συνέλευση της Δευτέρας 18/2 στο Εργατικό Κέντρο, εκτός από τη συλλογή ειδοποιητηρίων για την ομαδική επιστροφή τους στην εφορία  συναποφασίστηκε  να ξεκινήσουν και μαζικές αγωγές ανακοπών κατά του ΕΕΤΗΔΕ 2011που θα κατατεθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Λαμίας
Συνέλευση πολιτών και συλλογικοτήτων: Εργατικό Κέντρο Λαμίας, κάθε Δευτέρα 08:00μμ
Διαδικτύωση – Ενημέρωση – Επικοινωνία: http://syllogikilamia.wordpress.com
ΠΗΓΗ : altpressfthiotida.com

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ,ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΦΙΛΕ.
    Αλεκα Παπαθανασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ.... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΕ ΛΑΕ(....ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ} ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ.ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
    ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ......

    ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 22-2-13 (3:49): ΑΝ ΘΕΣ ΛΕΦΤΑ...ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ... ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΟΥΤ...Α ΤΩΝ 4.34.
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.
    ΤΙ ΛΕΣ?

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ... ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΕ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ... ΑΛΕΓΟΥΣΑΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ... ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή