Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΤΙΘΟΡΕΑΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Οι αγρότες έκλεισαν για μια ώρα από τις 12.00 έως τις 13.00 σήμερα το μεσημέρι, το δρόμο από Αμφίκλεια προς Κ.Τιθορέα ...
(λίγο πριν τη διασταύρωση για Μόδι), στις γραμμές του ΟΣΕ.
Η αστυνομία έστελνε το οχήματα μέσω Ελάτειας.
Όπως δήλωσαν αυτή είναι η αρχή και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συμμετοχή των αγροτών όλης της περιοχής

6 σχόλια:

  1. Τα λεφτά τόσα χρόνια καλά τα παίρνανε χωρίς να δίνουνε τίποτα. Και τώρα που δεν έχει δουλειά στα χωράφια, κλείνουμε κανένα δρόμο, έτσι για να πούμε ότι κάναμε και εμείς κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ φίλε ανώνυμε.Ας αναρωτηθεί κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος πώς καλιάζει κάθε χρόνο και το αγροτικό ζήτημα της Ελλάδος αναφύεται κάθε Τριών Ιεραρχών.Εκεί μπρος-πίσω της Υπαπαντής γίνονται οι "συσκέψεις",κιόσπου νάρθει ο ΑιΧαράλαμπος ο θαυματουργός,ως εκ θαύματος τα μπλοκα εξαφανίζονται.Θες η χάριν εθίμου πια,ενιαύσια κινητοποίηση.Θες οι ίδιες κωλόφατσες με το σοφιστικέ υφάκι που βγαίνουν και αναμασούν τα ίδια βαθυστόχαστα επιχειρήματα,το πανηγυράκι έχει γίνει πια η απαραίτητη ατραξιον του χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμφωνήσω με τούς προλαλήσαντες όσον αφορά το άκαιρο του χρόνου που επιλέγουν γιά τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες .
    Λάθος κίνηση.... Επρεπε μαζί μέ όλους τους άλλους εργαζόμενους να ειναι κάθε μέρα στο σύνταγμα και να κράζουν την ... κλεπτοκρατία και την λωπωδητοκρατία ,τής δια..τιμημένης ..μπανανοδημοκρατίας μας!
    Αλλά για να μάς πούνε ο 4.24 και ο 7.43 καί ποιά είναι η αποψή τους για την ξεφτυλισμένη κυβέρνηση ..του τριωδίου?.
    Α ξέχασα να τούς ρωτήσω και για κάτι άλλο σημαντικό...
    Ποιά είναι η γνώμη τους για τις... σκατόφατσες του πολιτικού υπηρετικού προσωπικού και τών εμμετικών σφογκοκολάριων που τους στηρίζουν απο εδω και απο εκεί στήν κατεχόμενη Ελλάδα, που εχει εξευτελίσει τη χώρα μας και εχει κατακρεουργήσει τούς συνέλληνες συμπατριωτες μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέγομαι Βαγγέλης Μπούτας και είμαι φτωχοαγρότης απ το Μοναστηράκι Καρδίτσας.Εχω μόνο 1000 στρέμματα γης και ένα οικολογικό φτωχοοινοποιείο που έφκιαξα με επιδοτήσεις της ΕΟΚ. Απασχολώ καμμιά εικοσαριά φτωχομπινέδες αλλοδαπούς.Στο περιθώριο των φτωχοαπασχολήσεών μου παριστάνω και το βουλευτή του ΚΚΕ,γιαυτό καταγγέλνω τηνΕΕ που δε μου δίνει κιάλλες επιδοτήσεις να φκιάξω και οικολογικό τσίπουρο.Με τους φόρους που πληρώνω τόσα χρόνια φκιάχτηκαν οι δρόμοι γιαυτό τους κλείνω όποτε γουστάρω.Προτείνω τρία επικαιροποιημένα συνθήματα για τον αγώνα μας.1 ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΟΛΟ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ.(ειναι το χωριό με τις περισσότερες πισίνες στην Ελλάδα}2 ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ,3 ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΧΑΜΕΡ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΩΝΟΣ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΤΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ . ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΟΜΑΝΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο 9.45 *
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΘΕΩΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ?
    ΑΥΤΗΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΠΑΖΟΜΕΣΑΚΙΔΕΣ ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ..ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ !!!
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Απίστευτες σκηνές έξω από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

    ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!!!!


    06/02/2013 11:50

    Πρωτοφανείς εικόνες εν έτει 2013 με πολίτες να σηκώνουν στριμωγμένοι τα χέρια ψηλά για λίγα φρούτα και λαχανικά!

    Αυτό που έγινε το πρωί στην πλατεία Βάθη δεν περιγράφεται με λόγια...

    Παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών είχαν στήσει τους πάγκους τους έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αχαρνών, διεκδικώντας μείωση του κόστους παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

    Από τις 10 μοίραζαν δωρεάν οπωρολαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν πολύς και τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν γρήγορα.

    Μόλις οι πάγκοι άδειασαν, άνεργοι, συνταξιούχοι και άποροι συγκεντρώθηκαν έξω από ένα φορτηγό με τρόφιμα και σηκώνοντας τα χέρια τους ψηλά ζητούσαν απεγνωσμένα μία σακούλα με λαχανικά και φρούτα.

    Μάλιστα στον συνωστισμό ένας άντρας έπεσε κάτω και χτύπησε στο κεφάλι.





    ΑπάντησηΔιαγραφή