Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

H τοπική κοινότητα κάτω Τιθορέας για τις χρέωσης των λογαριασμών νερού


Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σήμερα στις 11-1-2013 συνήλθε σε δημόσια Συνεδρίαση με μοναδικό Θέμα  : Ενιαίος  τρόπος χρέωσης λογαριασμών κατανάλωσης νερού.
 
Αποφασίσε Ομόφωνα

Λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση του Αντιδημάρχου κ. Πολύμερου, ο οποίος μέσω αυτής καλεί τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΕΤ που δεν έχουν εξοφλήσει τους...
λογαριασμούς του να κάνουν ένσταση, προκειμένου να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης, γνωρίζοντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε όλους τους υπολοίπους καταναλωτές, που παρά την υπερβολική χρέωση προέβησαν στην εξόφληση του λογαριασμού τους ή στην καταβολή μέρους της οφειλής τους και θεωρώντας άδικη την άνιση μεταχείριση των Δημοτών επειδή θέλει να το χρησιμοποιήσει ως μέσω πολιτικής εκμετάλλευσης ζητάμε :
1)      Ενδεχομένως το ποσό που θα χαριστεί  σε αυτούς που δεν έχουν πληρώσει (κατά ποσοστό) να συμψηφιστεί στους επόμενους λογαριασμούς και σε αυτούς που έχουν πληρώσει ήδη ή
2)      Να τους επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό που θα χαριστεί ούτως ώστε να υπάρξει η αίσθηση του δικαίου ή της ίσης μεταχείρισης.
Σε διαφορετική περίπτωση που τα προτεινόμενα δεν συμπεριληφθούν στην χαριστική ρύθμιση θα προβούμε μαζί τους σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να αποκατασταθεί η μεγάλη αυτή αδικία.

Ο Πρόεδρος
Ζήσης Θεόδωρος

Τα Μέλη
1.Ζήσης Ιωάννης
2. Αργυρίου Γεωργία
3. Φίνου Γεωργία
ΠΗΓΗ : http://e-tithorea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου