Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

H επαναληπτική ειδική συνεδρίαση της εκλογής των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας


«Έκπληξη» ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, στο Δημοτικό κατάστημα
 Κ. Τιθορέας, η επαναληπτική ειδική συνεδρίαση της εκλογής των μελών του ....Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 
        Νέος πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας – Ελάτειας εξελέγει 
ο κ. Γιάννης Αναγνώστου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ.Αναγνώστου ανέλαβε καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου μετά από την παραίτηση του κ.Παπαϊωάνου η οποία έλαβε χώρα πρίν λίγες ημέρες. 
Η διαδικασία της εκλογής του νέου προέδρου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την πλειοψηφούσα παράταξη, καθώς μετά από τρεις προσπάθειες εκλογής, ο κ.Αναγνώστου και ο κ.Σκουρολιάκος ισοψηφησαν με 8 ψήφους.
 Βάση νόμου και από την στιγμή που οι προηγούμενες τρεις διαδικασίες “ηταν ισόψηφες, η εκλογή του νέου προέδρου πραγματοποιήθηκε ύστερα από κλήρωση, με τον κ.Αναγνώστου να στέκεται πιο τυχερός. 
Αντιπρόεδρος εξελέγει ο Στέφανος Ρεντίφης, και γραμματέας ο Δήμος ΠλούμηςΜέλη της οικονομικής επιτροπής εκλέχθηκαν οι: Πλακάκης, Βαφειάς, Ντάλλας, Ζιάκος, Πόρρος, και Ράπτη. Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν οι: Πλακάκης, Βαφειάς, Ντάλλας, Καρατσώλης, Καράφλας, Τσιρογιάννης.
ΠΗΓΗ :http://e-tithorea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου