Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Υπόθεση απόπειρας ληστείας ή ..... υπόθεση προστασίας στην Κάτω Τιθορέα ;


 
 Σύμφωνα με πληροφορίες τις πρωινές ώρες της Πέμπτης δυο  άτομα ελληνικής καταγωγής  εισήρθαν  σε κατάστημα με είδη αρτοποιίας στην Κάτω Τιθορέα και ζήτησαν χρήματα ...από την 44χρονη ιδιοκτήτρια του μαγαζιού.
Εκείνη αρνήθηκε όποτε  οι δυο ελληνικής καταγωγής άγνωστοι άρχισαν να την χτυπούν σε όλο της το σώμα προκαλώντας αρκετά τραύματα.
Δίπλα εργάζονταν συγγενείς του θύματος που μόλις άκουσαν τις φωνές έτρεξαν για βοήθεια και  πιάστηκαν στα χέρια με τους δύο δράστες οι οποίοι ήταν  εύσωμοι με αποτέλεσμα και εκείνοι  να δεχτούν τα χτυπήματα τους την ώρα που έσπευδαν  να εξαφανιστούν χωρίς να πάρουν χρήματα.
Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία έδωσαν τα χαρακτηριστικά των δραστών καθώς και το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και  μια ώρα αργότερα το αυτοκίνητο  εντοπίστηκε έξω από την Λιβαδειά, οι δυο άνδρες συνελήφθηκαν και  οδηγήθηκαν  στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για παροχή πρώτων Βοηθειών ενώ λίγο αργότερα οδηγήθηκε στο  αστυνομικό μέγαρο  όπου και αναγνώρισε τους δυο  συλληφθέντες ως δράστες της πρωινής της περιπέτειας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ςξςτάζεται και η  περίπτωση οι δύο άνδρες να ήθελαν να πουλήσουν προστασία στην 44χρονη !
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου