Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται μίνι χιονιάς - Ποιες περιοχές θα "επισκεφθεί" - Που θα χρειαστούν αλυσίδες

Ένας ακόμη χιονιάς είναι προ των πυλών και πρόκειται να επηρεάσει από σήμερα Παρασκευή τη δυτική Θεσσαλία, Ευρυτανία, Φωκίδα και δυτική Βοιωτία από τα 700-800 μέτρα και πάνω.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του lamiareport.gr Κώστα Λούτα, τα περισσότερα χιόνια θα πέσουν από το μεσημέρι και έπειτα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ως εκ τούτου, είναι επιβεβλημένη η χρήση αλυσίδων από τους οδηγούς που θα κινηθούν στο οδικό δίκτυο των περιοχών αυτών από αύριο το μεσημέρι και μετά, αφού αναμένεται να ντυθούν στα λευκά περιοχές όπως το Καρπενήσι, Ράχη Τυμφρηστού (στο ύψος της σήραγγας δηλαδή) και στον Τυμφρηστό, ενώ δεν αποκλείεται πρόσκαιρα τη νύχτα να χιονίσει μέχρι και το Μπράλο.

Στη Λαμία προβλέπονται ασθενείς βροχές από το βράδυ της Πέμπτης, που στη διάρκεια της νύχτας και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής θα ενταθούν, αλλά από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται πάντως ηλιόλουστο, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο και να φτάνει τους 15 βαθμούς.


lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου