Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ από τη διπλή καραμπόλα με μια νεκρή στην Εγνατία οδό

Ενεπλάκησαν τουλάχιστον 26 ΙΧ, νταλίκες και φορτηγά - Τουλάχιστον 25 τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερις σοβαρά

Μία ηλικιωμένη νεκρή και τουλάχιστον 25 τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερις σοβαρά, είναι ο απολογισμός ...

της διπλής καραμπόλας, στην οποία ενεπλάκησαν 26 ΙΧ, νταλίκες και φορτηγά αυτοκίνητα, πολλά από τα οποία ανατράπηκαν, την Τρίτη το πρωί στην Εγνατία Οδό, στη θέση Κλειδί.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωτοφανές σε έκταση δυστύχημα ξεκίνησε όταν γύρω στις 8.30 το πρωί, στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ). Ο οδηγός προπορευόμενης νταλίκας σταμάτησα ξαφνικά το όχημα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καραμπόλα τουλάχιστον 20 αυτοκινήτων.


Ανάμεσα στα οχήματα που ενεπλάκησαν ήταν ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε μια ετοιμόγεννη γυναίκα, η οποία κυοφορούσε δίδυμα από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν.


Από τα αυτοκίνητα ανασύρθηκε μια γυναίκα νεκρή και άλλοι δύο σοβαρά τραυματίες, ενώ άλλα 21 άτομα, ανάμεσα τους τρία παιδιά, τραυματίστηκαν ελαφρά. Τα παιδιά μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών εξήλθαν από το νοσοκομείο. Από τους τραυματίες οι 13 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Βέροιας και οι υπόλοιποι σε διάφορα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.


Επίσης σε μια απόσταση περίπου 500 μέτρων από τη πρώτη καραμπόλα, σημειώθηκε η δεύτερη στην οποία ενεπλάκησαν οκτώ οχήματα, από τα συντρίμμια των οποίων απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και τους διασώστες του ΕΚΑΒ δυο ελαφρά τραυματίες.


Στη περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη η οποία, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Τροχαίας συνέβαλε στην πρόκληση της διπλής καραμπόλας ενώ η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό από Βέροια προς Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί και διεξάγεται μέσω Αλεξάνδρειας.


Στο σημείο βρίσκονται πραγματογνώμονες και αξιωματικοί της Τροχαίας προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες των δυο ατυχημάτων.


tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου