Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


Αρχικα ,η αστυνομία με εντολή του Νίκου Δενδια,μπήκε στη κατάληψη της Βίλας Αμαλίας,έπειτα ακολούθησε η αστυνομική επέμβαση στη κατάληψη Σκαραμαγκά,ενώ το show συνεχίστηκε με τον “απλό αστυνομικό έλεγχο” όπως τον ονόμασαν...
στη κατάληψη της Λελας Καραγιάννη. Βεβαία ως απάντηση των αστυνομικών επεμβάσεων,ακολούθησαν μικρά σε έκταση συμβολικά χτυπήματα σε σπίτια και αυτοκίνητα κρατικών λειτουργών και δημοσιογράφων,οπως επισης και η επιθεση στα γραφεια της Ν.Δ.
Σημερα,Κυριακη 20/1 "τρομοκρατες" "εβαλαν βομβα" στο The Mall Athens,η οποια δεν ειχε σκοπο να σκοτωσει ...καθως ειχαν προειδοποιησει με τηλεφωνηματα σε ΜΜΕ,ενω η ποσοτητα του υλικου που χρησιμοποιησαν ηταν ικανη μονο για μικρες υλικες ζημιες!!!!Αν ηθελαν να σκοτωσουν θα εβαζαν την βομβα σε ωρα αιχμης...χωρις καμια προειδοποιηση...και θα γινονταν μακελειο...
Έτσι λοιπόν απο το πουθενά...και ενώ δεν υπάρχει θέμα,ούτε με τους αναρχικούς και τους αντιεξουσιαστές,αλλά ούτε και με “τρομοκράτες” οι οποίοι κάνουν χτυπήματα...δημιουργήθηκε ενα ολόκληρο σκηνικό παραφιλολογιών και παπαρολογίας ,περί καταλήψεων,τρομοκρατίας,κέντρων κατασκευής μολότοφ και επικοινωνίας με εξωγήινες δυνάμεις και πάει κλαίγοντας.
Ουσιαστικά,ο μόνος στόχος ειναι ο αποπροσανατολισμός.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ,ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ...ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ...ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ...
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ.

πρεζα tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου