Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Μπάχαλο στον Δήμο Στυλίδας-Άκυρες οι εκλογές, εκλογής του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου !

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες του Δήμου της Στυλίδας μετά την ακύρωση
από την Περιφέρεια της απόφασης εκλογής του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου. Με απόφαση της κας Γερακούδη ακυρώθηκε η εκλογή του γραμματέα για το γεγονός ότι
ψήφισαν και μέλη που είχαν δηλώσει ανεξάρτητοι. 


Αντί να ψηφίσουν έξι μέλη της μείζονος μειοψηφίας βρέθηκαν 7 ψήφοι και 2 λευκά.
Έτσι λοιπόν η Περιφέρεια ακυρώνει την συγκεκριμένη απόφαση και το θέμα έρχεται και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο. Το θρίλερ όμως δεν σταματάει εκεί.
Η Περιφέρεια θεωρεί ότι από τη στιγμή που δεν συγκροτήθηκε το προεδρείο με την εκλογή του γραμματέα είναι αυτοδίκαια άκυρες οι επόμενες αποφάσεις για εκλογή της 

Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ουσιαστικά έμμεσα καλεί τον Δήμο να εφαρμόσει τη νομοθεσία αφού θεωρεί ότι και εκείνες οι αποφάσεις θα πρέπει να επαναληφθούν.
Γιώργος Μύτης  :«Τους έχω διαμηνύσει από τότε που προέκυψε το θέμα ότι δεν πρόκειται να ταλαιπωρούμε με αποφάσεις που ακυρώνονται το δημοτικό συμβούλιο. Τους έχω πει να το μελετούν καλά πριν την οποιαδήποτε κίνηση…» όπως λέει χαρακτηριστικά και μάλιστα συμπληρώνει πως «πήγαν τον προϋπολογισμό στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς αυτός να έχει εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή. Τους είπα να μην βιαστούν γιατί τότε χάνεται ακόμη περισσότερος χρόνος. Αυτοί έκαναν το ανάποδο. Είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό που κάνουν…»

εφ."Ημέρα"
Απο: http://lamiastereanews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου