Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BARLEY CARGO


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. 
ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BARLEY CARGO,ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ... ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΑΝΟΥ. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΕΤΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΑΒΙΕΡΕΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ, ΚΑΣΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΤΥΡΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.BARLEY CARGO TEAM.

3 σχόλια:

  1. ΘΥΜΙΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΧΑΛΕΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΙΜΗΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΙΟΥΣ- ΒΡΑΝΑΙΟΥΣ.
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ * ΤΥΡΟΒΟΛΗ * ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΓΕΡΗ(ΤΣΙΟΓΚΑ).
    ΦΙΛΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Νεκτάριε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνεις σε εμένα και στα προϊόντα μου.Είμαστε εδω και θα κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για τη δημιουργία και άλλων καινοτόμων προϊόντων βασισμένα αποκλειστικά και μόνο στη παράδοσή μας και στη γνησιότητά τους. Επίσης ευχαριστώ όλους τους πελάτες μου για τη συνεχή στήριξή τους και τα καλά λόγια που εκφράζονται συνεχώς για τα προϊόντα μας.Η στήριξή τους με βοηθά να συνεχίζω με περισσότερο μεράκι και να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή